Ο Γιάννης Μανιάτης επιστρέφει στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα. Άγνωστο αν θα πολιτευτεί και πάλι

120

Ο τ. υπουργός και βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, μετά την αποτυχία επανεκλογής του ως βουλευτού –εκπροσώπου των Πολιτών της Αργολίδας, με ανακοίνωσή που έδωσε στη δημοσιότητα γνωστοποιεί την επάνοδό του στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα. (Ο Γιάννης Μανιάτης είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς).

Στην ανακοίνωση, ο τ. βουλευτής δεν διευκρινίζει αν αποχωρεί της πολιτικής ή αν θα επανέλθει στις επόμενες εκλογές διεκδικώντας την επανεκλογή του.  Περιορίζεται να ευχαριστήσει τους πολίτες που τον τίμησαν, τους συνεργάτες του και την οικογένειά του που του στάθηκαν και τέλος να ευχηθεί «καλή κι επιτυχημένη κοινοβουλευτική πορεία» στον εκλεγέντα βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, ιατρό Ανδρέα Πουλά.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΝΙΑΤΗ

«Οι πολίτες της Αργολίδας μίλησαν και η επιλογή τους είναι απόλυτα σεβαστή. Συγχαίρω τον Ανδρέα Πουλά για τη νίκη του και του εύχομαι καλή κι επιτυχημένη κοινοβουλευτική πορεία.

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους χιλιάδες φίλους της Αργολίδας, που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν δίπλα μου και μαζί παλέψαμε για κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους στενούς μου συνεργάτες, που μαζί ζήσαμε αγωνίες, πίκρες και χαρές. Στη ζωή πάντα υπάρχουν νίκες και ήττες, πάντα όμως το κλείσιμο μιας σελίδας σημαίνει το άνοιγμα μιας νέας. Επιστρέφω στα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα γεμάτος από την αγάπη και την εμπιστοσύνη τόσων πολλών φίλων, που μαζί σταθήκαμε όρθιοι, παλέψαμε και προσφέραμε στον τόπο μας αυτό που μπορούσαμε.

Όλη αυτή την αγάπη, δεν μπορώ να την ανταποδώσω, παρά μόνο με ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου, τη Βίκυ, τον Τάσο και τη Μαρία, που ήταν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές μου».