Ο Ίων Δραγούμης μας ενώνει και μας δείχνει το δρόμο

538

Την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019, στις 7:30 το απόγευμα, Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές θα συγκεντρωθούν στο Μνημείο που επισημαίνει και θυμίζει την δολοφονία του Μεγάλου Έλληνα Πολιτικού και Λογοτέχνη.

Θα γιορτάσουν για 37η συνεχή χρονιά “τη Γιορτή του Ίωνος”. Θα μιλήσουν για την μεγάλη μορφή του Ίωνα Δραγούμη που τον δολοφόνησαν τα δημοκρατικά παρακρατικά τάγματα του Γύπαρη, για να εμποδίσουν την συσπείρωση των Ελλήνων γύρω από τον πολιτικό που κήρυσσε την άλλη -εθνική- άποψη.

Την άποψη που πρόβαλε ως υποχρέωση να αναγνωρίζουμε την προτεραιότητα του Έθνους έναντι του κράτους και να θυμόμαστε πως το κρατίδιο της Ελλάδας δεν φτιάχτηκε με το αίμα και τις θυσίες των απανταχού Ελλήνων, για να βολευτούν οι πολιτικοί και οι ιδιοκτήτες γης αλλά για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Ελληνισμού.

Οι ιδέες του Δραγούμη για την Κοινοτική Οργάνωση του κράτους και για τον ρόλο της γλώσσας παραμένουν και σήμερα επίκαιρες και οδηγούν τους Έλληνες Εθνικιστές στην δύσβατη πορεία αντίστασης στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης

Όποιοι θα παραστούν θα πρέπει να ξεχάσουν την κομματική τους προτίμηση και να πάνε κρατώντας μια Ελληνική σημαία και ένα λουλούδι.

Την εκδήλωση (που είναι το πρώτο μέρος της ευρύτερης δράσης) οργανώνει η Επιτροπή Ενημερώσεως επί Εθνικών Θεμάτων, στον χώρο της θυσίας του μεγάλου Έλληνα διανοητή, έναντι του ξενοδοχείου Χίλτον, στην Αθήνα.