Η υποψηφιότητα του Γιώργου Γαβρήλου, στην Αργολίδα, φέρνει στην κάλπη απογοητευμένους και διστακτικούς ψηφοφόρους

242
Οι Πυροσβέστες χρησιμοποιούν ήδη τον Γιώργο Γαβρήλο ως νομικό παραστάτη.

Ήταν μια αναμφισβήτητη νίκη του κυβερνητικού κόμματος, το οποίο, την ώρα που -όπως όλα δείχνουν- βρίσκεται σε πτώση, κέρδισε στις τάξεις του μια τόσο αξιόλογη υποψηφιότητα. Μια υποψηφιότητα που κατά κοινή ομολογία θα επιτύχει να συγκρατήσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα και να αντικαταστήσει στα βουλευτικά έδρανα τον «άχρωμο» Γιάννη Γκιόλα με έναν μαχητικό βουλευτή.

Ο Γιώργος Γαβρήλος, διαθέτει “βαρύ” επιστημονικό και επαγγελματικό αντίκρισμα. Ένα αντίκρισμα που το ακολουθεί μια άριστη οικογενειακή εικόνα και μια μοναδική αποδοχή της προσωπικότητάς του από την κοινωνία, ανεξαρτήτως πολιτικών αναφορών και κοινωνικών διαστρωματώσεων.

Είναι ήπιος σαν χαρακτήρας αλλά, συγχρόνως, πείσμων ως προς τον σκοπό που εκάστοτε υπηρετεί. Θα έλεγα πως είναι από τους λίγους που έχουν απομείνει στην κατεύθυνση «πολιτεύομαι για να προσφέρω». Η εκλογικές του επιτυχίες, όποτε τέθηκε υπό την κρίση του λαού (Δημοτικός Σύμβουλος Ασίνης, Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου), μαρτυρούν την αναγνώριση των πολιτών που τον εμπιστεύονται για να τους εκπροσωπήσει αποτελεσματικά.

Είναι κρίμα που, κατά την πρώτη του θητεία στο Κοινοβούλιο, θα εκπροσωπήσει την Αργολίδα ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης  και όχι ως κυβερνητικός, οπότε θα μπορούσε να πιέζει πιο αποτελεσματικά για τα δίκαια του νομού και την προβολή της λογικής άποψης σε κάποιες εξτρεμιστικές αποφάσεις  που πάρθηκαν χωρίς αντίσταση, τα χρόνια που πέρασαν.

Ο Γιώργος Γαβρήλος ως πολιτικός, είναι καθαρός. Δεν βαρύνεται με υπογραφές για τα μνημόνια, την υπερφορολόγηση, την Μακεδονία και τα συγχωροχάρτια στους εγκληματίες. Αντιθέτως, ως επαγγελματίας, με νομικές διεκδικήσεις κατάφερε να αποδοθούν πίσω σε εργαζόμενους χρήματα που -κακώς- τους είχαν αφαιρεθεί. Το ίδιο και ως Περιφερειακός σύμβουλος όπου, σε εχθρικό περιβάλλον πέτυχε την προώθηση σημαντικών ζητημάτων για την Αργολίδα και τους Αργολιδείς.

Για τους Πολίτες που είναι απογοητευμένοι από την πολιτική των κομμάτων αλλά αναζητούν την σωστή επιλογή σε πρόσωπα που θα ανεβάσουν το επίπεδο της πολιτικής ζωής, ο Γιώργος Γαβρήλος προφανώς και μπορεί να αποτελέσει μια πρωτεύουσα επιλογή τους.

Π.Ι.Δ.