Ο Χάρης δεν χαρίζεται σε κανένα: «Πάρτο αλλιώς Τάκη το πας στα βράχια»

164
Φωτογραφία αρχείου από παλαιότερη παρέμβαση του Χάρη Μιχαλακόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πύργου.

Ο Χάρης Μιχαλακόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου και Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου”, αξιοποίησε ένα θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου για να αναδείξει ζητήματα πολιτικού ήθους και συμπεριφορών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Με αφορμή την δημόσια δήλωση του από 1/9/2019 Δήμαρχου Πύργου κ. Αντωνακόπουλου Τάκη, σε σχέση με το open bus, επιβάλλεται και αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε λόγω των αορίστων καταγγελιών που κάνει για δήθεν εχθρούς της πόλης ή αόριστα συμφέροντα και ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ τα κατονομάζει. Το αποτέλεσμα  αυτής της Μακιαβελικής τακτικής είναι να θεωρούμαστε όλοι “ύποπτοι” .Όσοι δηλαδή δεν συμφωνούμε με το τρόπο που γίνεται αυτή η κίνηση. Θεωρώντας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να γίνονται τέτοιες τσουβαλοποιημένες δηλώσεις από τον Πρώτο Πολίτη της Πόλης εξηγούμε λεπτομερώς παρακάτω και αναλύουμε το θέμα αυτό (και όχι μόνο). Γιατί ΔΕΝ είμαστε ΟΛOΙ ΙΔΙΟΙ.

α) ΟΥΔΕΙΣ είναι αρνητικός με την έλευση τουριστών στη Πόλη του Πύργου. ΤΕΛΕΙΑ και  ΠΑΥΛΑ σε αυτό. Το ξεκαθαρίζουμε.

β) ΟΥΔΕΙΣ είναι αρνητικός με την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κίνηση εισροής χρήματος σε μια Πόλη που ΠΕΘΑΙΝΕΙ εξαιτίας των ΠΡΟΧΕΙΡΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ και ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ (η πάρτη μας δηλαδή-εμάς και των κολλητών μας) χειρισμών, από υπηρεσιακούς παράγοντες που είχαν την ΕΥΘΥΝΗ τα τελευταία 20 χρόνια. (δεν είναι τυχαίο ότι το αφιέρωμα, από τοπικό sait, στους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ σταμάτησε στον αείμνηστο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ).

γ) Δεν έχουμε κάτι προσωπικό να χωρίσουμε με την οποιαδήποτε εταιρία θέλει να δραστηριοποιηθεί και να επενδύσει στη Πόλη μας. Όμως γιατί με το ίδιο σκεπτικό ΑΠΟΡΡΊΦΘΗΚΕ στο παρελθόν ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΙΤΗΣΗ από το ΚΤΕΛ ΗΛΕΙΑΣ (που έχει ντόπιους μετόχους και εργαζόμενους) και γιατί ΔΕΝ δίνεται προτεραιότητα  σε αυτή που είναι προγενέστερή;

δ) Προς τι αυτή η πρεμούρα σε μια ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΤΟΙΜΗ ΠΟΛΗ, με τον τεράστιο κίνδυνο να θάψουμε μια για πάντα το έργο Τουρισμός στο Πύργο; και κυρίως προς τι αυτή η πρεμούρα να στηρίξετε την νυν δημοτική αρχή τόσο σθεναρά; (άλλωστε στη φιέστα-βόλτα που οργανώθηκε με αποκλειστικό σκοπό την διόγκωση του εγωισμού κάποιου, υπήρχαν πολλοί κοινοί παρονομαστές της απερχόμενης και της επερχόμενης δημοτικής αρχής και αυτό προκαλεί ερωτηματικά και ενισχύει τα σενάρια περί συνεργασίας που ακούστηκαν προεκλογικά και εσείς τα τρέφετε μετεκλογικά.)

  1. Δεν γνωρίζεται ότι ο Ιατρικός Σύλλογος κρούει πάλι (χθες μόλις πάλι) το κώδωνα του κινδύνου για τα σκουπίδια;

    2.Τι θα κάνετε; Θα καθαρίσετε μόνο στα σημεία που θα περνούν οι τουρίστες και τα άλλα κάτω από το χαλί;

  1. Που στο καλό πάνε τα σκουπίδια; Θα μας πείτε εσείς ή οι νυν διαχειριστές; Ή μήπως δεν νοιάζει πλέον κανέναν, απλά να φύγουν και όπου πάνε;
  2. Από ποιους δρόμους θα περάσουν τα open bus; μήπως θα φτιάχνετε μια εικονική πραγματικότητα κάθε φορά και μετά θα ξαναγυρνάμε στα ίδια;
  3. Ποιοι θα υποδεχθούν αυτούς τους “επενδυτές”; Λύσατε το πρόβλημα της τεράστιας παραβατικότητας στις εισόδους της Πόλης, αλλά και σε όλη πλέον τη Πόλη, από τους γνωστούς “ευπαθείς” και όχι μόνο; Ή μήπως θα θέλουμε αστυνομία-security-δημοτικούς υπαλλήλους κλπ να συνοδεύουν τους τουρίστες για να μην πέσουν θύμα ληστείας ή πιεστικής επαιτείας και ξεφτιλιστούμε διεθνώς πλέον; (γιατί στο εσωτερικό της χώρας είμαστε πλέον viral ως πόλη).

Αφήστε λοιπόν κ. Δήμαρχε (στον πρόσφατα εκλεγμένο απευθύνομαι) τα σκρην (μπασκετικός όρος που σημαίνει βοηθάω έμμεσα) στην παντελώς αποτυχημένη Δημοτική αρχή και θυμηθείτε ότι σας εξέλεξαν για κάτι ΝΕΟ και ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ. Έχετε πολύ χρόνο να φτιάξετε τις υποδομές ώστε η Πόλη μας να υποδεχθεί τουρισμό και να μην δυσφημισθεί διεθνώς και χαθεί και αυτό το χαρτί για ΠΑΝΤΑ.

Επειδή αναφέρατε και το θέμα των ΤΕΙ σας λέω ότι φέρατε παντελώς ατυχές παράδειγμα και αυτό και μόνο, εάν έχετε θέληση αυτοκριτικής θα δείτε ότι βάλτωσε επειδή κάνατε τότε ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!..

Ήρθαν κάποια ΤΕΙ  όπως -όπως (η ευκαιριακή δόξα που λέμε, για 5 φωτογραφίες και 2 δηλώσεις της στιγμής).

α) ΔΕΝ ήταν αυτόνομα

β) συν/στεγάσθηκαν μαζί με Λύκειο!! (παγκόσμια πρωτοτυπία)

γ) ΔΕΝ υποστηρίχθηκαν από το Δήμο

δ) ΔΕΝ φέρατε ΠΟΤΕ προ των ευθυνών τους τους Βουλευτές με αποτέλεσμα να κοιτούν το κόμμα τους και όχι τον τόπο τους και ακόμα να κυκλοφορούν ανάμεσα μας πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες—κλπ κλπ με αποτέλεσμα να βιώνουμε τώρα τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΑΡΑΣΜΟ των ΤΕΙ.

Ως επίλογο αγαπητέ Τάκη θα σου θυμίσω κάτι. Το 2014 έχασες τις εκλογές και τότε σου καταλόγισαν (καλώς ή κακώς, αυτό είναι μια άλλη ιστορία) μερικοί (και αυτοί που τώρα συνεργάζεσαι) ότι ήσουν συνέχεια μιας αποτυχημένης δημοτικής αρχής. Τώρα εν έτη 2019 προσπαθείς μόνος σου να αυτοκτονήσεις πολιτικά και να θεωρηθείς ως συνέχεια της νυν αποτυχημένης δημοτικής αρχής.

ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ -ΚΑΝΤΟ ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ (εάν θέλεις), αλλά ΜΗΝ ακολουθείς το δρόμο προς τα βράχια της τελευταίας 20ετιας. Αυτή είναι η μικρή και δημόσια συμβουλή μου.

Υ.Γ.1: Έχουμε συναντηθεί επίσημα 2 φόρες (πάντα παρουσία 6-7 άλλων, όπως επιβάλλεται για χάρη της αλήθειας και της αποφυγής του “σπασμένου τηλεφώνου”).Μια φορά προεκλογικά και μια φορά στο γεύμα σύμπνοιας που μας παρέθεσε ο συνονόματος σου εκλεκτός συμπολίτης μας. Έκανα σαφές και τις 2 φορές ότι ως παράταξη θα στηρίξουμε ΜΟΝΟ ότι είναι για το κοινό καλό και αντίθετα με τη πλειοψηφία των αιρετών ΔΕΝ μας νοιάζουν  ΘΕΣΕΙΣ-ΜΙΣΘΟΙ-ΒΟΛΕΜΑΤΑ-ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ κλπ.. ΔΕΝ πολιτευόμαστε για να ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ. Πολιτευόμαστε για το ΚΑΛΟ των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!…

Υ.Γ.2: Πριν από όλα να δεις ως Δήμαρχος πως θα τονώσεις το νεκροταφείο που λέγεται “εμπορική αγορά Κατακόλου” με το να επιβάλεις το ΝΟΜΟ.

 Υ.Γ.3: Η οικειότητα του άρθρου (που είναι στον ενικό) είναι προσωπική μου απόφαση, για ευνόητους λόγους. Εάν δεν την επιθυμείς πλέον μπορείς να μου το πεις (εάν σηκώσεις το τηλέφωνο σου ή απαντήσεις σε κάποιο μήνυμα) και δε θα ξανασυμβεί. Θα αναφέρομαι σε εσένα με το τίτλο σου (κάτι που φυσικά θα κάνω όταν προβλέπεται).

Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου και

Επικεφαλής της ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ»