Εκλογές της 7ης Ιουλίου και αποχή

246
Παύλος Δαγρές

Άρθρο του ιατρού Παύλου Δαγρέ

«Η πολιτική ζωή του τόπου νοσεί επικίνδυνα» είχε πει ο Κων/νος Καραμανλής (29-10-1991)».

Η πολιτική ζωή του τόπου νοσεί επικίνδυνα και προκαλεί θανάτους, αυτοκτονίες, μνημόνια, χρεοκοπία, φτώχεια, δυστυχία και ξεπούλημα κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Και όμως οι υπαίτιοι της σύγχρονης αυτής τραγωδίας έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Θα τους δικαιώσετε;

ΑΠΟΧΗ … θα πρέπει να είναι η απάντηση του λαού στις 7-7-2019 στους εθνικά επικίνδυνους ψευτοπολιτικούς.

ΑΠΟΧΗ … ήταν το σύνθημα του ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ  στις εκλογές της 6 Δεκεμβρίου  1915 και έτσι πρόλαβε τα χειρότερα. Αφού το 70% των τότε ψηφοφόρων υπάκουσαν στο σύνθημα του ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ  και δια της ΑΠΟΧΗΣ καταδίκασαν τους εθνοκτόνους πολιτικούς αυτούς που υπακούοντας στις εντολές της Γερμανίας παραχώρησαν στους Βούλγαρους το Σιδηρόκαστρο και το οχυρό «ΡΟΥΠΕΛ»

Πρωθυπουργός της προδοσίας ήταν τότε ο Στέφανος Σκουλούδης.

Εκλεκτός της αυλής του Γερμανοκρατούμενου Παλατιού (Σοφία αδελφή του Καγκελάριου Κάιζερ).  Κάποιοι σήμερα σύγχρονοι Σκουλούδηδες, παραχώρησαν – κατόπιν εντολής Μέρκελ – γη και ύδωρ στους Σκοπιανούς (δικαιώματα υφαλοκρηπίδας, ΑΟΖ κ.λ.π.) και μάλιστα στην καρδιά του Θερμαϊκού.

Άλλα κόμματα στις τάξεις τους συμπεριλαμβάνουν στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών Σκοπιανούς του Ουράνιου  τόξου και Μουσουλμάνους της Θράκης. Κάποιοι εκ των οποίων διεκδικούν την αναγνώριση Μακεδονικής και Τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα.

Εδάφη Ελληνικά για την απελευθέρωση των οποίων χύθηκε πολύ αίμα Ελληνικό, και μάλιστα στρατιωτικό.

Να μας πουν οι αρχηγοί των κομμάτων και οι διατελέσαντες Υπουργοί άμυνας και όλοι οι πολιτικοί οι οποίοι εθελοντικά … καίγονται να υπηρετήσουν τέσσερα χρόνια στη βουλή την πατρίδα, πότε και που υπηρέτησαν την υποχρεωτική εννιάμηνη στρατιωτική τους θητεία.

Για να μάθουμε πόσο και πόσοι εξ αυτών αγαπούν πραγματικά την πατρίδα τους. Διότι αυτοί με την ψήφο του ανεύθυνου … πολιτικά λαού εκλέγονται και διαχειρίζονται λεπτά Εθνικά θέματα.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του ΚΩΝ/ΝΟΥ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στις 12 Φεβρουαρίου 1990. «Για τη σημερινή κρίση ευθύνεται βέβαια η ποικιλώνυμη ηγεσία της χώρας. Δεν είναι όμως ανεύθυνοι γι’ αυτό και ο λαός μας ο οποίος θα πρέπει κάποτε να συνειδητοποιήσει και αυτός τις ευθύνες του….»

Μας χρεοκόπησαν. Θα τους βραβεύσουμε πηγαίνοντας να τους ξαναψηφίσουμε;  Εάν κάποιος είχε μία επιχείρηση την οποία το υπαλληλικό προσωπικό εξ αιτίας της ανικανότητας της κακοδιοίκησης της διαφθοράς  χρεοκοπούσε  την επιχείρηση και ο επιχειρηματίας αποφάσιζε να ιδρύσει μία νέα επιχείρηση.

Πιστεύετε ότι  θα επέλεγε για προσωπικό τους ίδιους;

Εμείς γιατί να ψηφίσουμε αυτούς που μας χρεοκόπησαν;

Ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος απειλεί ότι θα προβεί σε επαναλαμβανόμενες εκλογές μέχρι να αποκτήσει αυτοδυναμία, μήπως μπορεί να πληροφορήσει τον Ελληνικό λαό πού και πότε υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία;

Επίσης μήπως θα πρέπει τώρα πριν τις εκλογές να μας πληροφορήσει ο κ. Μητσοτάκης με ποία μέθοδο θα πατάξει τη διαφθορά … και θα προσελκύσει ξένες επενδύσεις;

Μήπως με τη μέθοδο της  Siemens;

Μήπως με τη μέθοδο του αείμνηστου πατέρα του, τον οποίο ανέτρεψε τότε ο Σαμαράς, μέθοδο τύπου ΑΓΕΤ  ΗΡΑΚΛΗΣ;

Ή μήπως σκοπεύει να συνεχίσει τη μέθοδο της αείμνηστου μητέρας του, που για χάρη των ξένων επενδύσεων  άρχισε στα χαστούκια τον τότε υπουργό Δήμα μπροστά στους έκπληκτους και τρομαγμένους ξένους  επισήμους στη Μόσχα.

Έλληνες περιφρονήστε τους δια της ΑΠΟΧΗΣ.

Είναι ανίκανοι και κατώτεροι των περιστάσεων.

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ

                         ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

       ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

                                 ΤΗΛ. 6943570958