Όργιο φημών για πιθανή υποψηφιότητα του Βασίλη Σιδέρη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα

1444
Φωτογραφία αρχείου.

Η πιθανή ένταξη του Βασίλη Σιδέρη στην 5άδα του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα, κάνει τον γύρο του νομού από χθες το απόγευμα προκαλώντας θετικές και αρνητικές αντιδράσεις, με τους Νεοδημοκράτες να είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα.

Οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας Σιδέρη, τονίζουν την ανάγκη ενίσχυσης του κόμματος με ένα δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα και θυμίζουν τους αγώνες του τιμωρημένου “με προσωρινή διαγραφή”, κομματικού στελέχους. Πολιτικοί του φίλοι, δεν διστάζουν να αποδίδουν «δάκτυλο Ανδριανού» στις όποιες αντιρρήσεις προβάλλονται και υποστηρίζουν πως «αυτή τη φορά ο Βασίλης θα εκλεγεί πρώτος και θα συμβάλλει στην πιθανότητα κατάκτησης δεύτερης έδρας στην Αργολίδα».

Οι αρνητές της υποψηφιότητας Σιδέρη, θυμίζουν τη ζημιά που έκανε στο κόμμα η υποψηφιότητα Σιδέρη με τον συνδυασμό Τατούλη καθώς και την σημαντική στήριξη που πρόσφερε στον δεδηλωμένο αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας, Τάσο Χειβιδόπουλο, και τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Πανοβράκο. Σε κάθε περίπτωση, όσοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την υποψηφιότητα Σιδέρη τονίζουν πως, οι Νεοδημοκρατικοί ψήφοι που έφυγαν από το κόμμα την πρώτη Κυριακή των εκλογών, επέστρεψαν την δεύτερη αφού πια είχαν εκπληρώσει τις προσωπικές τους δεσμεύσεις.

Ο ίδιος ο Βασίλης Σιδέρης, μιλώντας στο akromolio.gr αποκάλυψε ότι «σχετικές συζητήσεις με κομματικούς παράγοντες έγιναν με πρωτοβουλία τους το προηγούμενο Σαββατοκύριακο» και ότι «ο ίδιος δεν θα είχε καμία αντίρρηση να είναι υποψήφιος αγωνιζόμενος για την επανακατάκτηση της δεύτερης έδρας στην Αργολίδα».