Ο Σπύρος Ρομποτής συναντήθηκε με περισσότερους από 200 πολίτες, στην περιοδεία που πραγματοποίησε στην Ερμιονίδα

310

Αξιοποιώντας με έξυπνο τρόπο τις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ο υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας Σπύρος Ρομποτής (Νέα Δημοκρατία), συνεχίζει να γνωρίζει και να κερδίζει φίλους, με στοχευμένες περιοδείες σε όλη την Αργολίδα.

Με τον Δημοτικό Σύμβουλο Τάσο Τόκα, στο Κρανίδι

Στις περιοχές της Ερμιονίδας που επισκέφθηκε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας Σπύρος Ρομποτής συναντήθηκε με κατοίκους στα Δίδυμα, την Κοιλάδα, το Κρανίδι, την Ερμιόνη και το Πόρτο Xέλι, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφτεί και το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

Σε δήλωσή του ο κ. Ρομποτής σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής απέδειξε πως τα γνωρίζει, αναφέρθηκε στην ανάγκη δυναμικότερης διεκδίκησης της επίλυσής τους και δήλωσε έτοιμος να επωμισθεί την σχετική ευθύνη.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΡΟΜΠΟΤΗ

«Η νοτιοανατολική Αργολίδα μπορεί να είναι ανεπτυγμένη τουριστικά για προφανείς λόγους, έχει όμως σημαντικές και ιδιαίτερες ανάγκες τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και σε επίπεδο υποδομών. Οφείλουμε να υπερασπιστούμε αρτιότερα τα συμφέροντα της περιοχής. Ζητώ να μου δώσετε την δύναμη στις 7 Ιουλίου να κάνω ακριβώς αυτό».

Να θυμίσουμε ότι ο Σπύρος Ρομποτής διατηρεί Πολιτικό Γραφείο στην Άνω Πλατεία Κρανιδίου με τηλ. 6948414841