Ο Ελληνιστής Ζακ Μπουσάρ, οι κατασκηνώσεις της Ι. Μητρόπολης Αργολίδας, οι απατεώνες Ρομά του οικισμού της Νέας Κίου και τα εκλογικά νέα  στο magazino 2+1 του argolidatv

332

To magazino 2+1 του argolidatv κερδίζει τις προτιμήσεις του κοινού. Η ισορροπημένη επιλογή θεμάτων πολιτικής και κοινωνίας καθώς και ο συνδυασμός  τοπικών ειδήσεων με θέματα ελληνισμού συνοδεύονται από έναν ξεχωριστό σχολιασμό. Ο Πολύδωρος Δάκογλου και ο Άγγελος Δρίτσας, καθιερώνουν με την εκπομπή αυτή ένα άλλο είδος ενημέρωσης που δυστυχώς, κανένα άλλο περιφερειακό μέσο δεν προσφέρει στους πολίτες.

Στο 2+1 της 25ης Ιουνίου 2019, ξεχωρίζει η αναφορά στο Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών, το Λύκειο Ελληνίδων και τα πολιτιστικά του Δήμου Άργους, η συνεισφορά των στελεχών της ΕΛΑΣ στην ασφάλεια και την υγεία των Ελλήνων, το εγκώμιο του μεγάλου Ελληνιστή Ζακ Μπουσάρ για την προσφορά του Ελληνισμού στην ανθρωπότητα (από το 21ο λεπτό μέχρι το 25ο), το θανατηφόρο τροχαίο του Κυβερίου, οι απατεώνες Ρομά του οικισμού στη Νέα Κίο, η λειτουργία των κατασκηνώσεων της Ι. Μητρόπολης Αργολίδας, η αποφοίτηση των σπουδαστών της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικών Τεχνολογικών Επιστημών (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.), τα πολιτικά και κομματικά δρώμενα της Αργολίδας κ.α.

Το Video του magazino 2+1 μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ