Ο Δικηγόρος Γιώργος Γαβρήλος υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην Αργολίδα. Ονόματα συνυποψηφίων του

1021
Ο Γιώργος Γαβρήλος, αριστερά, σε εκδήλωση του ΕΒΕ Αργολίδας, μαζί με τους βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. και Νέας Δημοκρατία, Γιάννη Μανιάτη και Γιάννη Ανδριανό

Ο γνωστός Δικηγόρος Γιώργος Γαβρήλος θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην Αργολίδα. Η σχετική ανακοίνωση έγινε από το Πολιτικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, χθες το απόγευμα.

Την τελευταία στιγμή και με παρεμβάσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, κόπηκε η δυνατή υποψηφιότητα του Παναγιώτη Πεβερέτου και στην θέση του τοποθετήθηκε ο γιατρός Πάνος Νικολαράκος που, να θυμίσουμε ότι προσφάτως απέτυχε να εκλεγεί ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Άργους Μυκηνών, με το ψηφοδέλτιο που υποστήριξε τοκυβερνών κόμμα.

Ο Γιώργος Γαβρήλος, η παρουσία του οποίου θα ενισχύσει σημαντικά την εκλογική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκανε ακόμη καμία δήλωση για την υποψηφιότητά του, πλην όμως, στενός του συνεργάτης μας, εξέφρασε την βεβαιότητά του για την εκλογή του γνωστού εργατολόγου και μας αποκάλυψε ότι «υπάρχει ένα ολόκληρο δίκτυο φίλων και υποστηρικτών που δημιουργήθηκε καθώς ο κόσμος εκτίμησε τον ανιδιοτελή αγώνα που έκανε Γαβρήλος περιοδεύοντας την Αργολίδα και προωθώντας εκλογικά το ψηφοδέλτιο Δέδε για τις Περιφερειακές εκλογές».

Οι 5 του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ είναι:

Γαβρήλος Γιώργος

Γκιόλας Γιάννης

Καρασταμάτη Μαρία

Νικολαράκος Πάνος

Σκούρτη Παρασκευή