Κέρδισε τους συνομιλητές του ο Σπύρος Ρομποτής, στα τέσσερα χωριά που περιόδευσε

422
Ο Σπύρος Ρομποτής, δεξιά , "έγινε ένα"με την παρέα που τον άκουσε.

Ο Σπύρος Ρομποτής κέρδισε τη μάχη της πρώτης επαφής με τους ψηφοφόρους, στα χωριά Νέο Ηραίο, Μοναστηράκι, Φίχτια και Μυκήνες, όπου περιόδευσε την Πέμπτη το απόγευμα.

Νέος στην ηλικία, με αθλητικό παράστημα, μεγάλη ευχέρεια στον λόγο, γνώση των τοπικών προβλημάτων και άποψη για τον τρόπο αντιμετώπισής τους, πέτυχε ώστε οι θαμώνες των καφενείων, ‘οπου σταματούσε να γίνονται συνομιλητές του από ενδιαφέρον και όχι από ευγένεια.

Αντιπροσωπεύοντας την δύναμη του καινούριου, και με φρασεολογία όπου δεν υπήρχαν τα γνωστά κομματικά κλισέ της Νέας Δημοκρατίας, ο Σπύρος Ρομποτής, από την πρώτη κι όλας περιοδεία του έδειξε να κερδίζει τις εντυπώσεις και τους συνομιλητές του.

Οι πολίτες, από την μεριά τους, του μετέφεραν την αγωνία τους για το αύριο και συμφώνησαν στην ανάγκη για ευρύτερη πολιτική αλλαγή και ανανέωση.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, ένας αγρότης που τον άκουγε με προσοχή στο τέλος του είπε «Αφού το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για εμάς τους αγρότες, λέει τόσα σωστά πράγματα, γιατί μέχρι σήμερα δεν ήρθε κανένας άλλος να μας τα πει».

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι πολλοί από όσους τον άκουσαν, όταν τους χαιρέτησε για να φύγει σηκώθηκαν και τον κατευόδωσαν μέχρι το αυτοκίνητό του, ευχόμενοι καλή επιτυχία στις εκλογές.