Η Φώφη Γεννηματά περπάτησε τους δρόμους του Άργους, επισκέφθηκε την βιομηχανία «Δήμας» και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ναυπλίου και τους υποψηφίους της

349
Η Φώφη Γεννηματά φωτογραφίζεται με τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ και εργαζόμενους της βιομηχανίας "ΔΗΜΑΣ"

Με δύο προκαθορισμένες επισκέψεις και συζήτηση με τους υποψήφιους της Αργολίδας αλλά και κατοίκους του Άργους και του Ναυπλίου, ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή της η Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφη Γεννηματά.

Όπως προέβλεπε το πρόγραμμα, η κα Γεννηματά ξεκίνησε την επίσκεψή της σταθμεύοντας στο Σταροπάζαρο του Άργους, όπου την υποδέχθηκε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Λεωνίδας Κουτσογιάννης και ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος. Παρόντες στην υποδοχή ήσαν και οι 5 υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ (Μανιάτης, Νικολάου, Πουλάς, Στεφάνου, Τάσαινα). Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε δηλώσεις σε εκπροσώπους ΜΜΕ τονίζοντας την αναγκαιότητα ενίσχυσης του κόμματός της για να δημιουργηθεί ισχυρό αντίβαρο στο δίπολο Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Το κλιμάκιο ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Άργος περπατώντας στους πεζόδρομους και χαιρετώντας τους καταστηματάρχες και τους θαμώνες των καφέ.

Δεύτερος σταθμός της επίσκεψης Γεννηματά ήταν η βιομηχανία ηλιακών εφαρμογών “ΔΗΜΑΣ” όπου η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ.

Στο Ναύπλιον, η επίσκεψη ξεκίνησε με συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης με τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο και την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών και ολοκληρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος για καφέ και συζήτηση με τα στελέχη που την συνόδευαν και τον κόσμο που την χαιρετούσε.