Ένα διήμερο εντυπωσιακής κινητικότητας του Σπύρου Ρομποτή, με ζεστή υποδοχή του σε χωριά και εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλιέων

204

Ένα ολόκληρο διήμερο αφιέρωσε στο Ναύπλιον (είναι το δυνατό του σημείο) ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Σπύρος Ρομποτής.

Στο Αργολικό, το Ανυφί, την Αγία Τριάδα, την Ασίνη το Τολό, συνομίλησε με δεκάδες κατοίκους οι οποίοι αφενός του μίλησαν για τα προβλήματά τους και ταύτισαν την παρουσία του στην πολιτική ζωή της Αργολίδας με την ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού του νομού και του κόμματος.

Ιδιαίτερα στο Τολό όπου «τον γνωρίζουν και οι πέτρες» η υποδοχή του «ήταν το κάτι άλλο».

Η περιοδεία του Σπύρου Ρομποτή στα χωριά δεν τον εμπόδισε να περπατήσει την Λαϊκή αγορά του Ναυπλίου και να συνομιλήσει με εμπόρους και πελάτες. Ούτε από το να παραστεί στην υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Βηματάρισσας (από τη Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους) που την μετέφεραν για προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο. Και βεβαίως στην επιτυχημένη εκδήλωση του «Εργαστηρίου Ελληνικού Χορού» του Χρήστου Λεβέντη.

Παρέστη ακόμη στην ετήσια εκδήλωση των αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, τιμώντας τους ανθρώπους που υπηρετούν την ασφάλεια του Πολίτη και έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους καθώς πλήθος από αυτούς τους είχε υποστηρίξει νομικά και ανιδιοτελώς, στο πρόσφατο παρελθόν, όταν ακόμη διατελούσαν εν υπηρεσία.

Υποδοχή και ευχές γεμάτες ειλικρίνεια…

Ο Σπύρος Ρομποτής, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για την υπερκινητικότητα που επιδεικνύει και απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη «Έχω μάθει από μικρός, όταν αναλαμβάνω μια ευθύνη, να δίνομαι ολοκληρωτικά στην προσπάθεια για να την φέρω εις πέρας με επιτυχία. Έτσι θα αντιμετωπίσω και την ευθύνη εκπροσώπησης των Πολιτών της Αργολίδας, με πάθος και χωρίς χαλαρότητα, αν οι συμπατριώτες μου με τιμήσουν και με εκλέξουν ως εκπρόσωπό τους».