Παναγιώτης Νίκας: «…στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων πρέπει να υπάρχει ένα μέτωπο από ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις»

192
Παναγιώτης Νίκας

Την ανάγκη ευρύτερης συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπογράμμισε ο εκλεγείς Περιφερειάρχης κ.Παναγιώτης Ε. Νίκας, μιλώντας προς δημοσιογράφους.

Αναφερόμενος στις επισκέψεις του κατά Περιφερειακή Ενότητα (έχει επισκεφθεί ήδη την Π.Ε. Αργολίδας και την Π.Ε. Κορινθίας, ενώ την Τρίτη 18 Ιουνίου θα επισκεφθεί την Π.Ε. Λακωνίας) προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα ζητήματα, είπε:

«Στην ενημέρωση, την οποία προσπαθώ να λάβω, υπάρχουν διάφορα εμπόδια και προβλήματα, τα οποία προφανώς συνδέονται με το αποτέλεσμα των εκλογών. Εμείς δεν ανταποδίδουμε ούτε την επιθετικότητα ούτε τις βαριές κουβέντες, οι οποίες εκτοξεύονται. Δε θα είμαστε η πλευρά εκείνη, η οποία θα οδηγήσει σε όξυνση του Περιφερειακού σκηνικού. Τείνουμε χέρι φιλίας και συνεργασίας• προφανώς, όχι σε αυτούς, τους οποίους έχουμε καταγγείλει κατά την προεκλογική περίοδο ότι ευθύνονται για πάρα πολλά αρνητικά θέματα, ιδιαίτερα για την εικόνα μας ως Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο εκλεγείς Περιφερειάρχης επεσήμανε, τέλος, τα εξής: «Θα είμαι ευτυχής αν στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων υπάρχει ένα μέτωπο από ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις. Τα προβλήματα δεν είναι μπλε, πράσινα, κόκκινα. Εάν υπάρξει συνεννόηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, αυτό θα είναι πάρα πολύ καλό και εύχομαι να διαψευστώ ότι ο «Κλεισθένης» δε θα βοηθήσει στη λειτουργία μας».

Δείτε το σχετικό video, διάρκειας 6 λεπτών.

http://https://youtu.be/sQb9DeRsLzc