Ψηφίδες Πίστης και Τέχνης, στο Βουλευτικό του Ναυπλίου

97

Μια ξεχωριστή έκθεση φιλοξενείται στο ισόγειο του Βουλευτικού. Ο Γιάννης και η Όλγα Παπαδοπούλου εκθέτουν θέματα αγιογραφίας που δημιούργησαν με ψηφίδες τις οποίες συνέθεσαν μία μία.

Διοργανωτές της έκθεσης είναι η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (παράρτημα Αργολίδας) και ο Δήμος ΝΑυπλιέων μέσω του ΔΟΠΠΑΤ.

Στα εγκαίνια της έκθεσης, που έγινε το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 προσήλθε πλήθος επισκεπτών μεταξύ των οποίων και πολλοί τουρίστες.

Ο Γιάννης και η Όλγα Παπαδοπούλου, με δηλώσεις τους καταθέτουν τις ευχαριστίες τους προς όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της έκθεσης των ξεχωριστών δημιουργιών τους.

     «Ευχαριστούμε επίσης την ΕΑΑΣ Αργολίδας και προσωπικά τον άξιο πρόεδρό της κ. Κώστα Οικονόμου, που διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλίου την έκθεσή μας. 

           Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που με τον τρόπο τους βοήθησαν στη διοργάνωση της έκθεσης.  Ευχαριστούμε επίσης όλους τους παλιούς και νέους φίλους μας, καθώς και τους  φιλότεχνους της Αργολίδας, για την τιμή που μας έκαναν, να παραστούν στα εγκαίνια της έκθεσής μας. Τα χθεσινά εγκαίνια ήταν από τα πιο ωραία εγκαίνια από τις 11 συνολικά ατομικές εκθέσεις που κάναμε μέχρι τώρα. 

           Την έκθεση τη χρωστούσαμε στο Ναύπλιο, γιατί εδώ πριν από 34 χρόνια (το 1985) πρωτοέπιασα πινέλο, στον 1ο όροφο της Αργοναυτών 3, όπου έμενα τότε

           Γιάννης & Όλγα Παπαδοπούλου»

Η έκθεση συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 12 Μαϊου

και οι ώρες λειτουργίας της είναι κάθε μέρα

11:30 με 13:30  και 18:30 με 21;30