Ο Τάσος Χειβιδόπουλος να αποδοκιμάσει τους αρουραίους που τον περιβάλλουν και σκορπάνε μπόχα, δηλητήριο και μίσος

474

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Κάποια άθλια ενεργούμενα του συστήματος που περιβάλλει τον καταρρέοντα Τάσο Χειβιδόπουλο, ξεπέρασαν κάθε όριο αθλιότητας και πολιτικής απατεωνιάς.

Το σύστημα που ζούσε ελέω αντιπεριφέρειας, αν και γνωρίζει την αλήθεια, προσπαθεί να γκριζάρει τον Δήμαρχο που στέκεται ανάχωμα στην επιδρομή τους για λεηλασία του Ταμείου του Δήμου.

Οι εκπρόσωποι των συμφερόντων του χτες και οι υποστηρικτές των μεγαλοεργολάβων έχουν αφηνιάσει καθώς βλέπουν τον Δήμαρχο των έργων, της χριστής διαχείρισης και του αγώνα για την προστασία της Ιστορικής Μνήμης και της Μακεδονίας, να στηρίζεται από τον κόσμο όλο και πιο δυνατά.

Τους τρομάζει το γεγονός ότι ο Καμπόσος ζήτησε από τους Δημότες να πάνε όλοι στις κάλπες και να του δώσουν την ψήφο τους. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι, ο Δήμαρχος του αγώνα και του αποτελέσματος αξίζει το 70% που ζητάει, για να έχει πιο δυνατή φωνή στις διεκδικήσεις του υπέρ του Δήμου και των Δημοτών.

Τρέμουν οι παρατρεχάμενοι του Τάσου Χειβιδόπουλου καθώς βλέπουν ότι το πάρτυ των βολεμένων τελείωσε. Βλέπουν τον κόσμο να επαναστατεί εναντίον τους και να στηρίζει τον αγωνιστή που βγήκε από τις τάξεις του Λαού. Τον Καμπόσο που συγκρούεται υπερασπίζοντας το συμφέρον των Δημοτών και αποδεικνύοντας πως όλοι αυτοί οι βρώμικοι καθεστωτικοί δεν μετράνε σε τίποτε.

Εκφράζουν τη βρώμα της ψυχής τους και τον πόθο τους για να συνεχίσουν να κρατάνε το μαστίγιο και το καρότο της εξουσίας, μέσα από ανώνυμους κονδυλοφόρους που, σαν τον Τσοχατζόπουλο, κατηγορούν τους άλλους για να κρύψουν τις δικές τους μεγαλοκομπίνες και σαν τον Τσίπρα που μας κάνει και μαθήματα πατριωτισμού κάθε φορά που παραδίδει κάτι από την ιστορία μας.

Ο Τάσος Χειβιδόπουλος αν έχει ίχνος πολιτικής ευπρέπειας και σεβασμού των ψηφοφόρων θα πρέπει να βγει σήμερα, αξιοποιώντας την ομιλία του, και να αποδοκιμάσει τις Γκαιμπελίστικες και Ciaτζίδικες μεθόδους των φιλικών του σελίδων που κατασκευάστηκαν και λειτουργούν με ψεύτικα ονόματα στο facebook.

Διαφορετικά, στα μάτια της κοινής γνώμης συνταυτίζεται με τις υποκοσμικές δράσεις που έχουν στόχο τον εκβιασμό του εκλογικού φρονήματος, όπως ακριβώς κάνει και ο Τσίπρας που δεν τελειώνει τις δράσεις των παρακρατικών κουκουλοφόρων των Εξαρχείων.