Ο Αντώνης Κουκουβές ευχαριστεί τον Δημήτρη Καμπόσο και εξηγεί γιατί δεν θα είναι υποψήφιος

227

Με επιστολή του προς τα ΜΜΕ, ο Δημοτικός Σύμβουλος και τ. αντιδήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών, Αντώνης Κουκουβές εξηγεί γιατί δεν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και τονίζει πως “θα συνεχίσω να υποστηρίζω τις προσπάθειες όλων εκείνων που νοιάζονται και παλεύουν για το καλό των δημοτών αυτού του Δήμου”.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤ. ΚΟΥΚΟΥΒΕ

«Αισθάνομαι  την ανάγκη να ενημερώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν  στις δύο προηγούμενες  εκλογικές αναμετρήσεις με την ψήφο τους και  μου έδωσαν εντολή να συμμετάσχω στα τεκταινόμενα του Δήμου μας, ότι λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δε θα συμμετέχω στις ερχόμενες Δημοτικές  εκλογές. Ωστόσο η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν σταματάει εδώ. Θα είναι μία παύση που δε θα με εμποδίσει να είμαι ενεργός πολίτης και θα συνεχίσω να υποστηρίζω τις προσπάθειες όλων εκείνων που νοιάζονται και παλεύουν για το καλό των δημοτών αυτού του Δήμου.

Ευχαριστώ επίσης το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε καθώς και τους υπόλοιπους ανθρώπους του Δήμου (αιρετούς και μη) για την καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια με κοινό στόχο τη συνεχή ανάπτυξη του Δήμου και την ποιότητα ζωής την δημοτών μας, κάτι το οποίο εμφανώς το αποδεικνύουν τα έργα (μεγάλα και μικρά) που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης. 

 Σας ευχαριστώ  από καρδιάς , όλες και όλους…….

Αντώνης Κουκουβές»