Οι Δημότες ποδοπάτησαν τη Συμμορία των σκουπιδιών, στο Άργος. Με την ψήφο τους έδωσαν στον Δημήτρη Καμπόσο τη Νίκη και τη Δικαίωση για όσα έκανε, είπε και προγραμματίζει

1414
Του ανταποδίδουν με εκδηλώσεις λατρείας την αναγνώριση του αγώνα του για το Άργος
Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η αυτοσυγκράτηση που επέδειξε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, έναντι όλης της βρωμιάς που χρησιμοποιούσαν εναντίον του, οι διάφοροι εντεταλμένοι κουκουλοφόροι. Όλα εκείνα τα πολιτικά σκουπίδια που βυσσοδομούσαν, χωρίς να αποδοκιμαστούν ποτέ από τον Τάσο Χειβιδόπουλο και το στενό του περιβάλλον. Τον Χειβιδόπουλο που, κάποιοι τον είχαν πείσει πως θα μπορούσε να αναδειχτεί σε αντίπαλο δέος του Καμπόσου.

Ποιον; Τον Τάσο της ανικανότητας, απέναντι στον Ηγέτη που έλυνε τα προβλήματα. Τον Τάσο της δουλικότητας προς τις μεγαλοεταιρείες, απέναντι στον Δήμαρχο που τις πολέμησε στήθος προς στήθος. Τον Τάσο του μίσους και του διχασμού, απέναντι στον Άνθρωπο με την μεγάλη καρδιά και την παιδική ψυχή.

Επί δύο μήνες, οι ανώνυμοι εκπρόσωποι της Ομερτά των σκουπιδιών, είχαν στήσει πάρτυ μέσα στο βούρκο τρεφόμενοι από τα λύματά τους και αναπνέοντας τη μπόχα που ανέδυαν, χωρίς ο Καμπόσος να απαντά στις πρόστυχες αναρτήσεις που έκαναν οι διάφοροι παρατρεχάμενοι της αριστεροδεξιάς συμμορίας, με ανώνυμα προφίλ στο facebook.

Και μόλις χτες το βράδυ κατάλαβα το γιατί, παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του, αμέσως μετά την μεγάλη εκλογική νίκη.

Ένα κιχ αν έλεγε ο Καμπόσος, το πλήθος θα είχε ξεχυθεί να μπουκάρει στα γραφεία των κομματικών εγκαθέτων. Της συμμορίας των σκουπιδιών που είχαν κάνει σκοπό ζωής να ανακόψουν, με βρώμικο τρόπο, την πορεία του εκλεκτού της πλειοψηφίας των Δημοτών του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Όμως, προς τιμή του, για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης Καμπόσος κράτησε υπεύθυνη στάση. Ξεχώρισε τους Βαρώνους των συμφερόντων από τους Δημότες του Δήμου και ξεκαθάρισε πως ήταν και θα παραμείνει Δήμαρχος όλων των Δημοτών. Τόνισε ότι, ως εχθρούς του θεωρεί μόνον τα προβλήματα και όσους εμποδίζουν την πρόοδο του Δήμου και των Δημοτών. Πως θα γίνεται θυσία για τους Δημότες ενώ απεναντίας, όσους εμποδίζουν την πορεία του Δήμου προς την κορυφή θα τους πολεμήσει μέχρις αφανισμού τους.

Τον Τάσο, τον Πέτρο, το Βασίλη και κάποιους άλλους ακόμη, οι Πολίτες τους πέταξαν από χτες στο σκουπιδοβούνι που φτιάχτηκε στα Γκριμάρια πριν από χρόνια και με δική τους ευθύνη. Θα μείνουν εκεί για λίγο και μετά θα αφανιστούν όπως θα αφανιστεί και ο τεχνητός λόφος των σκουπιδιών μόλις αρχίσει να αποδίδει ο στρατηγικός σχεδιασμός του Καμπόσου για κάθαρση και εξυγίανση του τοπίου.

Τώρα πια, η πανοπλία της Περιφέρειας δεν μπορεί να τους προστατέψει. Η Φώφη Γεννηματά έχει κλείσει τις πόρτες για καταφυγή και προσκόλληση στο πλευρό της. Αλλά, και ο Μητσοτάκης έχει ήδη πληροφορηθεί ποιοι τον υπονόμευσαν στις εκλογές της Περιφέρειας.

Όλοι αυτοί, και οι καραμούζες που παριστάνουν τα ηχεία τους, ας ξεκινήσουν να καταστρέφουν έγγραφα, ας προχωρήσουν να εξαγοράζουν στόματα και ας αιτηθούν το έλεος από τη Νέμεση που έρχεται με γοργό βήμα, υπό την μορφή απόδοσης δικαιοσύνης.