Μια απλή δημόσια πρόσκληση, του Δημήτρη Καμπόσου, στάθηκε ικανή να μετατρέψει ένα τυπικό θρησκευτικό γεγονός σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση

364
Ένα μέρος από την μεγάλη συγκέντρωση στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Καμπόσου.

Μια απλή πρόσκληση εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου της παράταξης «Αλλαγή Πορείας» του Δημάρχου Άργους Μυκηνών έφερε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περισσότεροι από 1.500, Αργείοι κυρίως, μπροστά στο Εκλογικό Κέντρο και με την συμμετοχή τους να υποχρεώσουν τον Δημήτρη Καμπόσο να ξεφύγει από τον προγραμματισμένο απλό χαιρετισμό και να μιλήσει πολιτικά.

Η αναφορά του στους συνεργάτες που ξεκίνησαν μαζί και στους συνεργάτες που τον στήριξαν στην 5ετία που πέρασε, ήταν μια πρέπουσα απόδοση τιμής που ήρθε να στηρίξει την αναφορά του στην αξία και τις δυνατότητες των νέων υποψηφίων που εμπλούτισαν την δημοτική του παράταξη.

Η υπενθύμιση των δυσκολιών που αντιμετώπισε για να φτάσει στο στάδιο υλοποίησης όλων όσων κατά καιρούς είχε υποσχεθεί και πραγματοποίησε στο ακέραιο, στάθηκε η βάση για να τονίσει ότι «τώρα, όσοι αναφέρονται σε μας δεν αναρωτιούνται αν ο Καμπόσος θα κάνει αυτά που λέει αλλά σε πόσο καιρό θα τα έχει υλοποιήσει».

Μίλησε για το μεγάλο όνειρο του Ιστορικού και Μυθολογικού Πάρκου που θα φέρει στο Δήμο τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολλάρια και περίπου 7.000 θέσεις εργασίας και τόνισε πως «με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η ολιστική ανάπτυξη της περιοχής και το μέλλον των παιδιών μας».

Με τον πρέποντα σεβασμό στην Παράδοση και την Ορθοδοξία.

Δεν παρέλειψε να τονίσει τις πρωτοβουλίες του Δήμου Άργους Μυκηνών στον αγώνα για την διαφύλαξη του ονόματος της Μακεδονίας και κατέληξε προτρέποντας τους παριστάμενους να εντείνουν τον αγώνα τους, μέχρι την Κυριακή των εκλογών για να του δώσουν τη δύναμη να διεκδικεί τα δίκαια των Δημοτών του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολλά σημεία της ομιλίας του, τόνισε πως υπήρξε και θα συνεχίσει να είναι Δήμαρχος όλων των Δημοτών και διακόπτοντας τα συνεχή και ενθουσιώδη χειροκροτήματα ζήτησε από όλους να μην παρασυρθούν σε συγκρούσεις ακόμη και αν προκληθούν γι’ αυτό. «Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Δημότες και να κερδίσουμε μαζί το μέλλον που μας είχαν αποστερήσει» κατέληξε.

Ακούστε αποσπάσματα από την ομιλία Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Video ή διαβάστε την αμέσως μετά.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΣΟΥ

«Αναλάβαμε την διοίκηση, 8 πρώην ΟΤΑ οι οποίοι συγχωνεύτηκαν σε έναν, με μεγάλες δανειακές υποχρεώσεις και σε μια περίοδο που η κρατική επιχορήγηση μειώθηκε δραματικά.

Με αποφασιστικότητα από την πρώτη θητεία κινούμενοιμε δυναμισμό και αποφασιστικότητα, προωθήσαμε αποτελεσματικά και γρήγορα τη διοικητική και οικονομική ενοποίηση του νέου Δήμου.

Βγάλαμε το Δήμο από το περιθώριο, τον φέραμε ξανά στο προσκήνιο και διεκδικήσαμε μαχητικά τη λύση χρονιζόντων προβλημάτων της περιοχής.

 Με δραστικές παρεμβάσεις, θωρακίσαμε την τοπική κοινωνία από τις σαρωτικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, παρέχοντας έμπρακτη στήριξη στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.

 Υλοποιήσαμε το όραμά των πολιτών με σχέδιο και πρόγραμμα, διασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση για έργα ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ, που η πραγματοποίησή τους  αποτελεί τη βασική υποδομή για την απογείωση του Δήμου όπως για παράδειγμα η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους, η Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, τα δυο σχολεία σε Ίναχο & Κουτσοπόδι  καθώς και η ολοκλήρωση του Σχεδίου Πόλεως Νοτίου τμήματος που δίνει πλέον την δυνατότητα οικοδόμησης στους ιδιοκτήτες των εκτάσεων τους. Το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων ένα ακόμα έργο το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και θα επιλύσει προβλήματα που χρόνιζαν, με τους κατοίκους της περιοχής της Νέας Κίου να αντιμετωπίζουν όλα τα προβλήματα της ΧΑΔΑ που είχε δημιουργηθεί στη θέση Γκριμάρια.

Συνεχίζουμε με το Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο και με το βλέμμα πλέον στην περιφέρεια του Δήμου μας. Στα χωριά μας.

Το Μυθολογικό Πάρκο αποτελεί την κορωνίδα των έργων που έχουμε εξαγγείλει με στόχο την εξάλειψη της ανεργίας, την αναβάθμιση του τουρισμού, την ανάδειξη του ιστορικού και αρχαιολογικού πλούτου του Δήμου Άργους Μυκηνών. Κάποιοι μας λένε ονειροπόλους και μας κατηγορούν για προεκλογικά τεχνάσματα. Είναι εκείνοι που έλεγαν το ίδιο και για την Ανάπλαση του Κέντρου και για όλα τα μεγάλα έργα που είχαμε προαναγγείλει και όμως τα κάναμε πράξη! Ποιοι είναι εκείνοι που μας κατηγορούν;; Τι πρόσφεραν από τις θέσεις ευθύνης και δύναμης που κατείχαν; Πότε προσέφεραν επί της ουσίας στον τόπο;;

Με πολεμούν με λάσπη , ψέματα και κατηγορίες.

 Δεν απαντώ-Θα τους απαντήσει ο λαός στις 26 Μαΐου που γνωρίζει ποιος τα έβαλε με τα μεγάλα συμφέροντα και ποιος στέκεται ακόμα στο πλευρό του! Φίλες και φίλοι αυτές τις εκλογές έχουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε όσα μαζί ονειρευτήκαμε, για το μέλλον των παιδιών μας, το σήμερα των γερόντων και το τώρα του Δήμου Άργους Μυκηνών. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε!»

Μια απλή δημόσια πρόσκληση, του Δημήτρη Καμπόσου, στάθηκε ικανή να μετατρέψει ένα τυπικό θρησκευτικό γεγονός σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση.