Μαρία Ράλλη Πιτσάκη: “Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω! Θα σταθώ δίπλα σε όλους, με τον ίδιο ζήλο, με την ίδια θέληση και με προσήλωση στο στο στόχο”

450
Μαρία Πιτσάκη. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη "Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα"

Η Μαρία Ράλλη Πιτσάκη, σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα 40 δευτερολέπτων καταγράφει τη δέσμευσή της να συνεχίσει να στέκεται, το ίδιο, δίπλα σε όλους, με τον ίδιο ζήλο, με την ίδια θέληση και με προσήλωση στο στόχο.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Ράλλη Πιτσάκη, ως εντεταλμένη Σύμβουλος δούλεψε αθόρυβα και αποτελεσματικά παντού όπου κλήθηκε να προσφέρει, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στους τομείς της Παιδείας και του Πολιτισμού.

 Αξίζει να παρακολουθήσετε το σχετικό Video όπου θα διαπιστώσετε πως, αν και μιλά για τον εαυτό της, το βάρος της προβολής πέφτει στην παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» με την οποία και είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

http://https://youtu.be/qt_6eIvxZKA

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΡΑΛΛΗ ΠΙΤΣΑΚΗ

«Στον Τομέα της Παιδείας, με τη στενή και καθημερινή επαφή με όλους τους φορείς, πετύχαμε πολλά και θα συνεχίσουμε για ακόμη περισσότερα.

Γνωρίζοντάς σας πολύ καλά και γνωρίζοντάς με και εσείς πολύ καλά, δεσμεύομαι ότι την επόμενη τετραετία θα σταθώ το ίδιο δίπλα σε όλους, με τον ίδιο ζήλο, με την ίδια θέληση και με προσήλωση στο στόχο».