Καμπόσος, Σαμαράς και Μητσοτάκης, πήραν στην πλάτη τους τον Παναγιώτη Νίκα στο δρόμο για τη νίκη της Κυριακής

2294
ΚΑΜΠΟΣΟΣ: "Να κάνουμε αγώνα για την εκλογή του Παναγιώτη Νίκα"

Συστράτευση μεγάλων ονομάτων υπέρ του Παναγιώτη Νίκα με στόχο την απομάκρυνση του Πέτρου Τατούλη από την θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Μητσοτάκης και Σαμαράς περιοδεύουν στην Πελοπόννησο ζητώντας την εκλογή του Παναγιώτη Νίκα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με περιοδεία του στην Πελοπόννησο, ζητά για πολλοστή φορά και με ένταση, από τους ψηφοφόρους του κόμματός του να υπερψηφίσουν τον έμπειρο και συναινετικό αυτοδιοικητικό Παναγιώτη Νίκα. Αύριο θα μιλήσει για τον σκοπό αυτό, σε μεγάλη συγκέντρωση, στο Pantazis Royall στις 8.30μμ

Ο Αντώνης Σαμαράς, παραμερίζοντας πικρίες του παρελθόντος, καλεί και αυτός τους πολιτικούς του φίλους και τους Νεοδημοκράτες να υπερψηφίσουν τον Παναγιώτη και με την ψήφο τους να αποδώσουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έναν ευπρεπή και έντιμο Περιφερειάρχη. Θα παρευρίσκεται και αυτός στην ομιλία Μητσοτάκη, όπου θα παραστούν όλα τα Νεοδημοκρατικά στελέχη που συγκροτούν το πολιτικό στελεχικό δυναμικό της Αργολίδας

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ο δυναμικός και λαοφιλής Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, ρίχτηκε στην εκλογική μάχη υπέρ του Παναγιώτη Νίκα, ξεκινώντας περιοδείες, δίνοντας συνεντεύξεις και καλώντας τους φίλους του ανά την Πελοπόννησο να αγωνιστούν μαζί του για να φέρουν την μεγάλη αλλαγή στην Περιφέρεια. Υπολογίζεται πως η μαχητική συμμετοχή του Καμπόσου και των στελεχών του στον εκλογικό αγώνα θα συμπαρασύρει σε επιστροφή στην πολιτική τους κοίτη, χιλιάδων Νεοδημοκρατών που είχαν ψηφίσει Σιδέρη κ.α την πρώτη Κυριακή.

Η δημόσια προσπάθεια του Δημήτρη Καμπόσου, συζητείται ευρύτατα και δείχνει να φέρνει, ήδη, εντυπωσιακά αποτελέσματα «στροφής χιλιάδων ψηφοφόρων», στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, όπου το ψηφοδέλτιο Νίκα είχε ηττηθεί από το ψηφοδέλτιο Τατούλη μένοντας πίσω 6%.