ΚΑΜΠΟΣΟΣ: Ο Δήμαρχος που νίκησε τον Τσίπρα και τους συστημικούς με την στήριξη του Λαού

3707
Δημήτρης Καμπόσος. Ο λαός τον εμπιστεύεται...

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Το πολιτικό φαινόμενο Δημήτρης Καμπόσος, αποτελεί κεφάλαιο για τους Αργείους, όπως και για όλους τους Έλληνες που αποδέχονται και στηρίζουν τις αξίες της Ελευθερίας, της Πατρίδας, του Έθνους και του φυλετικού Ανθρωπισμού.

Είναι ο Δήμαρχος που, κόντρα στο σύστημα των βολεμένων, υπερασπίσθηκε τα δίκαια, τις ανάγκες, τα συμφέροντα και την ιστορία των Δημοτών του, χωρίς να φοβηθεί τις συνέπειες από τις συγκρούσεις με τους ισχυρούς.  

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, τον στοχοποίησε προσωπικά αναφέροντας δύο φορές το όνομά του στο πρόσφατο παρελθόν και ζητώντας τον αφανισμό του από το πολιτικό προσκήνιο. Η εφημερίδα των Συντακτών, το Έθνος  και το Ντοκουμέντο, φιλοξένησαν προεκλογικά άρθρα, σχόλια και δήθεν ρεπορτάζ με τα οποία προσπάθησαν να γκριζάρουν το πρόσωπο του αγωνιστή Δημάρχου. Ακόμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Χρυσή Αυγή, επιχείρησαν να τον αποκόψουν από την λαϊκή παραδοχή που απολαμβάνει χάρις στο έργο του και τα λεγόμενά του.

Στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 έδωσε την “μητέρα των μαχών”. Επιχειρηματικά και προσωπικά συμφέροντα, κομματικές φράξιες, κομμουνιστικές γκρούπες, τσιράκια της παγκοσμιοποίησης και ξεπεσμένες οικογένειες που έχασαν τον έλεγχο της πόλης, συνασπίσθηκαν σε μια προσπάθεια που είχε σαν στόχο να τον αποκόψουν από την δύναμή του, τον Λαό. Απέτυχαν παταγωδώς!

Ο Δημήτρης Καμπόσος νίκησε καθαρά τους αντιπάλους που του φύτεψαν και μέσα από αυτούς κατανίκησε το σύστημα.

Τώρα, απερίσπαστος και δικαιωμένος, μπορεί και πρέπει να μελετήσει και να προγραμματίσει τα επόμενα βήματα που θα κάνει, κινούμενος σε ένα πολιτικό τοπίο που πάσχει από έλλειψη ηγετικών προσωπικοτήτων.