Η «ύποπτη» συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη

Θέκλα Μεταξά-Ερευνήτρια αστρολογίας

γράφει η Θέκλα Μεταξά –ερευνήτρια αστρολογίας

Ξημέρωμα της 8ης Μαΐου, ώρα 02.50. Είναι σίγουρα μια ώρα δύσκολη. Μέσα στον 4ο οίκο, τον οίκο της Πατρίδας, η τρυφερή και ναζιάρα Σελήνη, συναντάει τον πολεμόχαρο Άρη, και όλα αυτά, πάνω στο ζώδιο των Διδύμων, των Διοσκούρων, των λατρεμένων υιών του Δία. Τι μυστήριο κρύβει η συνάντηση;

Το γεγονός από μόνο του δεν θα μου προκαλούσε μεγάλη εντύπωση, αν δεν έβλεπα πως την ίδια στιγμή, ο Πατέρας Δίας, από τον 10ο οίκο και ανάδρομος, χτυπάει με αντίθεση τους δυο «συνωμότες», Σελήνη και Άρη, πράγμα που δείχνει ότι είναι αντίθετος με αυτή τη συνάντηση. Ακόμη είδα, πως αυτοί οι δυο πλανήτες, κάνουν ταυτόχρονα μια καλή όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη, που εκείνη τη στιγμή κυβερνάει τον 8ο και πολύ δυσμενή οίκο. Και ακόμα χειρότερα, ο Ποσειδών, παντοδύναμος πάνω στους Ιχθείς (ζώδιο νερού), θρονιασμένος στον 1ο οίκο, τον οίκο του λαού, χτυπάει με τετράγωνη όψη τη συνάντηση των δύο, Σελήνης και Άρη.

Καλό δεν το λες, δύσκολες όψεις σίγουρα, δύσκολο ωροσκόπιο, αυτό στο ξημέρωμα της 8ης Μαΐου. Θα τολμούσα να πω, πως πρέπει να περιμένουμε κάποιο φυσικό φαινόμενο που θα μας ταράξει, κάποια φυσική καταστροφή, όπου θα συμμετέχει ο αέρας και το νερό. Ελπίζω να κάνω λάθος. Έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια από φυσικές καταστροφές.

Την ίδια στιγμή, δυο απλανή αστέρια, βρίσκονται κοντά στους δυο πλανήτες, τη Σελήνη και τον Άρη. Το ένα ανήκει στον αστερισμό του Ταύρου, συγκεκριμένα είναι καθισμένο στα κέρατα του Ταύρου. Το άλλο ανήκει στη ζώνη του αστερισμού του Ωρίωνα. Τα αστέρια της ζώνης του Ωρίωνα, ευθυγραμμίζονται με τις 3 κυριώτερες πυραμίδες της Γκίζας της Αιγύπτου, σύμφωνα με την ιερή γεωδαισία με την οποία η αρχαίοι λαοί, έχτιζαν τα ιερά τους.

Στην πρόσφατη ιστορία αναφέρονται κάποια γεγονότα που συνδέονται με την επίδραση των αστεριών του Ωρίωνα. Συγκεκριμένα:

Η δολοφονία του διαδόχου του Αυστρο-Ουγγρικού θρόνου στο Σεράγεβο, που σήμανε την έναρξη του α’ παγκόσμιου πολέμου έγινε κάτω από την επιρροή του Κρόνου και του αστέρα Αλνιτάκ, στις 28 Ιανουαρίου του 1914.

Η Γερμανία κήρυξε τον πόλεμο στη Ρωσία την 1η Αυγούστου του 1914 κάτω από την επιρροή του Κρόνου και του Μπετελγκέζ.

Κάτω από την ίδια επιρροή στις 4 Αυγούστου του 1914, η Βρετανία κήρυξε τον πόλεμο με τη Γερμανία.

Η επίθεση των Γιαπωνέζων στο Περλ Χάρμπορ, που σήμανε την έναρξη πολέμου, στις 7 Δεκεμβρίου του 1941 έγινε κάτω από την επιρροή του Δία και του Ρίγκελ.

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Περιμένοντας την επιστροφή της Κασσάνδρας

της Θέκλας Μεταξά Πέρασαν χρόνοι χιλιάδες, και η Κασσάνδρα που είχε πιει άφθονο νερό της…

% μέρες πρίν

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας ζητά Γραμματέα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας (ΙΣΑ) επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο για γραμματειακή υποστήριξη, σε έμμισθη θέση,…

% μέρες πρίν

Αύριο στο Τολό το μεγάλο ντέρμπι του Πανναυπλιακού για την άνοδο στην Γ Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πανναυπλιακός φιλοξενεί αύριο Κυριακή 12 Μαΐου στις 17:00 την ομάδα του Κερατσινίου στα πλαίσια…

% μέρες πρίν

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Οι τιμές κατέρρευσαν, οι Παραγωγοί αγωνιούν

Η ΔΕΣΑ (Διαρκής Επιτροπή Συνεταιρισμών Αργολίδας) διοργανώνει σύσκεψη με προσκεκλημένους τους Βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας την Τρίτη 14 Μαΐου…

% μέρες πρίν

Αυτή την Κυριακή ο ”Επιδαύριος Δρόμος 2024”

Διεξάγεται την Κυριακή 12 Μαίου, ο ”Επιδαύριος Δρόμος 2024” στο δήμο της Επιδαύρου. Μέσα από…

% μέρες πρίν

Έτσι ο Ηγέτης Φίλιππος διαμόρφωσε τον Ισόθεο Αλέξανδρο

Με τίτλο «Οφείλουμε τα πάντα στον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ», ο φίλος -Πρέσβυς ε.τ.- Νίκος Κανέλλος, ανάρτησε…

% μέρες πρίν