Η κεντρική ομιλία του Παν. Νίκα στο Ναύπλιο, δικαίωσε τις στοιχηματικές εταιρείες που τον φέρουν ως δεύτερο

469

Η Κεντρική ομιλία του υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Ε. Νίκα, για την Αργολίδα, πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιον, μπροστά από το Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019.

Η μέτρια, σε παρουσία κόσμου (περίπου 700 άτομα) και σε περιεχόμενο, ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη, δεν προκάλεσε ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους και ούτε ακούσθηκαν συνθήματα ή ενθουσιώδη χειροκροτήματα.

Μετά το τέλος της ομιλίας και ενώ ο Παναγιώτης Νίκας είχε καλέσει τον κόσμο να κεραστεί με “Ναυπλιώτικα και Καλαματιανά γλυκά” όπως είπε, προσήλθε ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης που έκανε ένα μικρό χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους χειροκροτούμενος έντονα.

Δεν παρέστησαν οι Νεοδημοκράτες υποψήφιοι Δήμαρχοι, Παναγιώτης Αναγνωσταράς, Δημήτρης Σφυρής και Θανάσης Γαλάνης, ενώ ήταν παρόντες πολλοί Αργείοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δημήτρη Καμπόσου.

Την ομιλία του Παναγιώτη Νίκα παρακολούθησαν ο τ. Νομάρχης Βασίλης Σωτηρόπουλος, ο τ. Δήμαρχος Ναυπλίου Γιώργος Τσούρνος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Επιδαύρου Αλέξανδρος Τσιλογιάννης.

Ο Παναγιώτης Νίκας ζήτησε ισχυρή εντολή για Νίκη του Συνδυασμού “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” στις εκλογές της 26ης Μαΐου, λέγοντας ότι “ΝΙΚΗ της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ θα είναι ΝΙΚΗ για την ΑΡΓΟΛΙΔΑ”!

Μεϊμαράκης με Ζαφειροπούλου Μουταφίδου

Ο Παναγιώτης Νίκας, παρουσίασε έναν – έναν τους 12 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Αργολίδα, τους οποίους χαρακτήρισε ως “συνοδοιπόρους του σε αυτόν τον αγώνα” και για τους οποίου είπε ότι “οι μισοί εξ αυτών διαθέτουν τόσα προσόντα ώστε θα μπορούσαν να ηγηθούν της Περιφέρειας Πελοποννήσου”

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 12 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

  1. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  3. ΔΕΜΟΙΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  4. ΔΟΥΡΑΝΟΥ ‑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  5. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ‑ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗ ΕΛΕΝΗ (ΛΕΝΑ) του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  6. ΚΟΛΕΒΕΝΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  7. ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  8. ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
  9. ΜΠΟΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  10. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
  11. ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  12. ΤΖΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ