Η Ελλάδα χρωστά στον παπά Λευτέρη την καθιέρωση φθηνού Τιμολογίου σε όλες τις Κοινωνικές Δομές

794
Ο παπα Λευτέρης εμπνέει με το παράδειγμά του, μικρούς και μεγάλους.

Μέχρι το 2014, οι Κοινωνικές Δομές που λειτουργούσαν με ιδιωτική πρωτοβουλία πλήρωναν το ακριβό οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ. Με τον τρόπο αυτό, οι εθελοντές ευεργέτες και συμπαραστάτες σπαταλούσαν τα διαθέσιμα χρήματα που συγκέντρωναν και εμποδίζοντο να προσφέρουν τη μέγιστη βοήθεια στους δοκιμαζόμενους από την μνημονιακή κρίση, που έφεραν τα συστημικά κόμματα στον λαό μας.

Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος τίμησε την προσφορά του παπά Λευτέρη. Στην φωτογραφία με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημ. Κωστούρο.

Προσφάτως, μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε ο τ. υπουργός Γιάννης Μανιάτης, αποκαλύφθηκε πως η επιμονή του παπα Λευτέρη Μίχου ήταν αυτή που οδήγησε τους αρμόδιους να διορθώσουν το λάθος που στερούσε την τροφή και την περίθαλψη από Έλληνες που υπέφεραν.

Όπως παραδέχεται ο Γιάννης Μανιάτης «Πριν 5 χρόνια, μετά από συζήτηση με τον παπα-Λευτέρη, την ψυχή του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, προχώρησα ως υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, στη νομοθέτηση ειδικής διάταξης, η οποία παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα με έκπτωση 70%, σε όλες τις κοινωνικές δομές της χώρας (γηροκομεία, ορφανοτροφεία, «Χαμόγελο του παιδιού» κ.ά.), καθώς και στα συσσίτια της Εκκλησίας, των Δήμων και των ομάδων αλληλεγγύης».

Σήμερα, περισσότεροι από 600 φορείς σε όλη την Ελλάδα έχουν κατά 70% φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα, μεταξύ των οποίων, ο Σύλλογος Ατόμων με αναπηρίες Νομού Αργολίδας

Ο παπα Λευτέρης εμπνέει με το παράδειγμά του, μικρούς και μεγάλους.

.