Απογοητευτική η συγκέντρωση του Παν. Νίκα στο Άργος

570
Βορίδης με Σχοινοχωρίτη λίγα λεπτά πριν από την ομιλία
Η αίθουσα του ΕΚΑ διαθέτει 180 θέσεις

Η ελλιπής προβολή προαναγγελία της ομιλίας και η αδράνεια κινητοποίησης του κόσμου εκ μέρους των υπεύθυνων της εκστρατείας του Παναγιώτη Νίκα, στην Αργολίδα, είχαν ως αποτέλεσμα την απογοητευτική σε προσέλευση κόσμου, στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη στο Άργος.

Βορίδης με Αποστολοπούλου και Ζαφειροπούλου-Μουταφίδη

Περίπου 200 υποψήφιοι, πολιτικά στελέχη και μέλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, γέμισαν (σχεδόν) την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας (χωρητικότητας 180 καθημένων) ή παρέμειναν εκτός αιθούσης λόγω ανυπόφορης ζέστης (ο κλιματισμός δεν λειτούργησε).

Η ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη κινήθηκε στα γνωστά του ευπρεπή πλαίσια, χωρίς εξάρσεις και εντάσεις.

Η παρουσία του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη και ο ζωντανός 4λεπτος χαιρετισμός του «έκλεψε την παράσταση» αλλά και έσωσε την εκδήλωση. ( Σχετικό Video ΕΔΩ )

Ο Παν. Νίκας ομιλών.

Την ομιλία παρακολούθησε ο Βουλευτής Αργολίδας (Νέα Δημοκρατία) Γιάννης Ανδριανός, ο τ. βουλευτής Αρκαδίας Αντρέας Λυκουρέντζος, ο τ. Νομάρχης Βασίλης Σωτηρόπουλος, η υποψηφία βουλευτής Ελένη Παναγιωτοπούλου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους Μυκηνών, Κωνσταντίνος Μπέγκος.