Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα (5 σχόλια Τοπικά και όχι μόνο)

551

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και ξεκάθαρα. Ο Κωστούρος βγαίνει πρώτος και με διαφορά από τον Αναγνωσταρά ενώ ο Χειβιδόπουλος θα υποστεί συντριβή από τον Καμπόσο που συσπειρώνει κοντά του όλο και περισσότερους Δημότες.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και ξεκάθαρα. Ο Τατούλης μπήκε και πάλι στο παιχνίδι διεκδίκησης της Περιφέρειας χάρις στην άθλια επικοινωνιακή στόχευση και πολιτική που εφάρμοσαν οι «άγνωστοι» συνεργάτες του Παναγιώτη Νίκα. Ήδη, και μετά την επίσκεψη Βορίδη στην Αργολίδα, από όπου μεταφέρθηκε ένα μήνυμα αδυναμίας προσέλκυσης του κόσμου, η Πειραιώς μελετά σενάρια διαχείρισης ανατροπής του κλίματος και πίεσης του υποψήφιου Περιφερειάρχη να ξηλώσει τους κατά τόπους υπεύθυνους του αγώνα του στην Αργολίδα, την Αρκαδία και την Λακωνία.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και ξεκάθαρα. Το τέλος των αυτοδιοικητικών εκλογών θα σημάνει και το τέλος της πολιτικής καριέρας των ηττημένων, σε όλους σχεδόν τους δήμους και την Περιφέρεια. Έτσι, ονόματα όπως, Σφυρής, Χειβιδόπουλος, Αναγνωσταράς, Σαλεσιώτης, Νίκας, Νανόπουλος, Μποντρούκας, θα περάσουν στις πίσω σελίδες και μαζί τους κάποια μικρότερα στελεχάκια που «τους πήραν στο λαιμό τους».

Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Ο Λαός έπιασε το μήνυμα που εκπέμπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αντιδρά. Δεν αποδέχεται ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας έναν αρχηγό που βγήκε λόγω συγκυριών και που χαριεντίζεται με εκπροσώπους της κοινότητας Ομοφυλοφίλων, Λεσβιών, Τρανς κ.α. ενώ αρνείται να συναντηθεί με εκπροσώπους Παμμακεδονικών Ενώσεων. Ούτε αποδέχεται την προσπάθεια να αριστεροποιηθεί ο χαρακτήρας του ιστορικού κόμματος. Γι’ αυτό και οι Ευρωεκλογές δεν θα δώσουν μήνυμα εφόδου που ζητά το στενό (και προερχόμενο από τα διάφορα ΚΚΕ) επιτελείο του.

Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Οι χαϊδεμένοι αριστεροί παρακρατικοί, μετά το κάψιμο της Αθήνας έβαλαν και τις δολοφονίες στην ατζέντα τους. Οι χωρίς τμωρία 4 νεκροί της Μαρφίν τους έδειξε πως έχουν ασυλία. Η ένοπλη παρέλαση στα Εξάρχεια τους έδειξε πως κανένας δεν τους εμποδίζει. Οι επιθέσεις κατά των αστυνομικών επιβεβαίωσαν την προστασία που τους δίνει το πολιτικό μας σύστημα. Έτσι μοιραία φτάσαμε στο μαχαίρωμα (5 κτυπήματα) του νεαρού γιατί συμμετείχε σε εκδήλωση ανάδειξης της γενοκτονίας των Ποντίων. Και έπεται συνέχεια, εκτός εάν….