Σπύρος Ρομποτής: Να θυμάστε αυτό το όνομα!

435
Σπύρος Ρομποτής

Είχα να τον δω καιρό και τον συνάντησα δύο φορές, μέσα σε ένα μήνα, να περιστοιχίζετε από φίλους σε καφετέριες του Ναυπλίου.

Θυμήθηκα πως στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος στην Β! Αθηνών και πάλεψε στα ίσα με τα κομματικά θηρία. Παρά λίγο μάλιστα να εκλεγεί.

Ο Σπύρος Ρομποτής, διακεκριμένος δικηγόρος και με εξαιρετική πολιτική παιδεία, θα μπορούσε και θα έπρεπε να αποτελέσει το ανανεωτικό χαρτί της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα.

Διαθέτει όνομα, ήθος, αναγνωρισιμότητα, πολλούς φίλους και κυρίως είναι άφθαρτος, χωρίς το παραμικρό γκριζάρισμα στο πολιτικό και κοινωνικό του προφίλ.

Δεν τον ρώτησα για τα πολιτικά του σχέδια, σεβόμενος το πνεύμα των ημερών και την ζεστή ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην παρέα του. Μια παρέα όπου, διέκρινα πολλούς Ναυπλιώτες από αυτούς που έχουν αδρανοποιηθεί κομματικά λόγω απογοήτευσης από το σύστημα.  

Όμως, κάτι μου λέει πως είναι πια ώριμος να επιστρέψει για να προσφέρει στην Αργολίδα και στους Αργολιδείς επιλογές και διεξόδους που, αυτή τη στιγμή, ένα μεγάλο μέρος των πολιτών δεν τις έχει.