Ο Δημήτρης Σαραβάκος δεν συμμετέχει, τελικά, στις εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

163
Ο Δημ. Σαραβάκος είχε εξασφαλίσει την στήριξη του Βασ. Λεβέντη. Όμως...

Με ανακοίνωσή του, ο επί κεφαλής της “Κίνησης Πολιτών Πελοποννήσου” γνωστοποίησε ότι δεν θα συμμετέχει στις εκλογές τη 26ης Μαΐου 2019 για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο ίδιος αναφέρεται αορίστως σε «απρόβλεπτα γεγονότα», όμως, οι γνωρίζοντες μιλούν για διαφωνία με τον Βασίλη Λεβέντη ο οποίος και στήριζε πολιτικά και οικονομικά την προσπάθεια. Είναι άγνωστο κατά πόσον υπήρξαν παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με στελέχη άλλου συνδυασμού, όπως επίσης προς τα πού θα οδηγήσει τους υποθετικούς ψηφοφόρους του ο αποχωρήσας υποψήφιος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ

«Πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Απρόβλεπτα γεγονότα, δυστυχώς εμπόδισαν την Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου με υποψήφιο περιφερειάρχη τον πρώτο αιρετό Νομάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σαραβάκο να μπορέσει να συμμετάσχει τελικά στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, παρ’ όλα που είμαστε πανέτοιμοι και με ισχυρή αποδοχή από τον Λαό της Πελοποννήσου.

Ευχαριστούμε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, τους συνεργάτες μας, τα κόμματα, και ιδιαίτερα όλους τους πολίτες που αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια μας.
Η Κίνηση Πολιτών θα συνεχίσει να είναι στη πρώτη γραμμή του αγώνα για το καλό των πολιτών.
Δημήτρης Σαραβάκος»