Ο Αναστάσιος Γκιολής στο ψηφοδέλτιο του Παν. Νίκα, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας

286
Αναστάσιος Γκιολής. Υποψήφιος στην Π.Ε. Κορινθίας

Ανακοινώθηκε χθες, Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, η υποψηφιότητα του Αναστασίου Γκιολή, στην Π.Ε. Κορινθίας, με το Συνδυασμό “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”, του υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Ο Αναστάσιος Γκιολής είναι ιατρός των επειγόντων του Γ.Ν. Κορίνθου & Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πέραν του ερευνητικού του έργου, της επιστημονικής του γνώσης και κατάρτισης (κατέχει 2 master, στο ΕΚΠΑ/στην Καρδιολογική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας/Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας) και της εθελοντικής του δράσης (εθελοντής ιατρός στο Χαμόγελο του Παιδιού) είναι κι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Κορινθίας και με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία (εκλέχθηκε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης στις εκλογές του 2014).

Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, αναφερόμενος στην συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο και στην προσπάθεια αναβάθμισης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τον κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την αλλαγή, για το καλό της Κορινθίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου.