Ξεφούσκωσε η υποψηφιότητα Χειβιδόπουλου. Οι Αργείοι τον περιθωριοποιούν

710
Η συγκέντρωση στην ακμή της προσέλευσης

Η κεντρική ομιλία του Τάσου Χειβιδόπουλου προετοιμάσθηκε με μεγάλη επιμέλεια από τον ίδιο και το περιβάλλον του. Μελετήθηκε ο χώρος συγκέντρωσης των οπαδών προκειμένου «να δείχνει μια αξιοπρεπής συγκέντρωση». Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια κινητοποίησης με άσκηση πίεσης και στους υποψήφιους για να φέρουν κόσμο και μελετήθηκε με προσοχή το πολιτικό στοιχείο της ομιλίας.

Το αποτέλεσμα που υπήρξε ήταν καλύτερο από την συγκέντρωση των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου που είχε γίνει λίγες ημέρες πριν. Αυτή τη φορά συγκεντρώθηκαν, στην «παρακατιανή πλατεία Ηφαίστου» όπως την χαρακτήρισε ο ομιλητής, 500 περίπου άτομα, έναντι των 300 έως 350 που είχαν παραστεί στη συγκέντρωση των εγκαινίων.

Ο Τάσος Χειβιδόπουλος αντίκρισε, χθες, την πραγματικότητα της μη αποδοχής του από την πλειοψηφία των Αργείων

Η ομιλία ήταν και πάλι διχαστική, στο πολιτικό σκέλος της, πλην όμως σε χαμηλότερους τόνους. Προφανώς γιατί είχαν πάρει τα μηνύματα ότι ο κόσμος αντιδρά αρνητικά στην προσπάθεια διχασμού και πόλωσης που χαρακτήρισε τον Τάσο Χειβιδόπουλο καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο.

Παρόντες στην ομιλία του υποψηφίου δημάρχου που, όπως ξεκαθαρίζει στηρίζει την υποψηφιότητα Τατούλη για την Περιφέρεια, ήταν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης και ο υποψήφιος βουλευτής του ιδίου κόμματος Ανδρέας Πουλάς. Οι παρουσία των πολιτικών στελεχών του κόμματος της Φώφης Γεννηματά σχολιάσθηκε ποικιλοτρόπως καθώς, επισήμως, το ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουντρούκα για την Περιφέρεια.