ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Η Επόμενη Μέρα με πολύ λιγότερα χρήματα είναι πολύ καλύτερη από την Προηγούμενη»!

166

Αφού πρώτα συγκρότησε ένα εντυπωσιακό ψηφοδέλτιο, σε πλήθος και ποιότητα υποψηφίων, ο Δημήτρης Κωστούρος ξεκίνησε ένα “παιχνίδι” δημοσιότητας του έργου του, με φόντο την απραξία της τελευταίας θητείας του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Ευρηματικό στοιχείο, η υπενθύμιση ξεχασμένων έργων που έχουν ενσωματωθεί στην καθημερινότητα των Δημοτών και η επισήμανση ότι «όλα αυτά τα πέτυχε ο ίδιος, παρά την δραματική περικοπή των κρατικών χρηματοδοτήσεων, που έρεαν προς τα ταμεία παλαιότερα».

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Κωστούρου:

Δημήτρης Κωστούρος Δήμαρχος Ναυπλιέων

«Με την ευκαιρία του εορτασμού του Αποστόλου Ιωάννη να θυμίσουμε, για να θυμούνται οι παλιοί να θυμηθούν οι νεότεροι και να ενημερωθούν οι ¨απόντες¨ ότι, την Προηγούμενη Μέρα δεν πανηγύριζε ο δημοτικός Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Πρόνοια Ναυπλίου διότι ήταν κλειστός λόγω προβλημάτων στατικότητας!
Η “Επόμενη Μέρα” όμως ανέλαβε την ευθύνη και με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από το κόσμημα του εμβληματικού Αη Γιάννη.
Χρόνια Πολλά !
Η Επόμενη Μέρα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.
Να μη ξεχνάει κανείς ότι: πριν από το 2012 η ετήσια επιχορήγηση και των τεσσάρων Καποδιστριακών Δήμων ήταν περίπου 7.500.000€ το χρόνο.
Τα τελευταία 7 χρόνια η επιχορήγηση αυτή είναι 450.000€ το χρόνο και για τους 4 Καποδιστριακούς Δήμους Δημοτικές Ενότητες τώρα.
Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Ναυπλιέων επιχορηγήθηκε με 50.000.000€ περίπου λιγότερα!!!. και μιλάμε μόνο για την επιχορήγηση Σ. Α. Τ. Α. (Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης) για Ίδρυμα Κοντολέοντα και Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους κλπ .
Και όμως η Επόμενη Μέρα με πολύ λιγότερα χρήματα είναι πολύ καλύτερη από την Προηγούμενη!

        Δημήτρης Κωστούρος
        Δήμαρχος Ναυπλιέων