Κατάθεση συνδυασμού και δήλωση Κωστούρου. «Με την στήριξη του κόσμου θα συνεχίσουμε. Έχουμε ακόμη υψηλότερους στόχους»

34

Ο Δημήτρης Κωστούρος, Δήμαρχος Ναυπλιέων και επί κεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’, με αφορμή την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του, αναφέρθηκε στον εκλογικό αγώνα και στους στόχους της επόμενης μέρας. Ζήτησε από τους Δημότες να του δώσουν, με την ψήφο τους, μεγαλύτερη δύναμη για να μπορέσει να υλοποιήσει τους ακόμη υψηλότερους στόχους που έχει θέσει με την βοήθεια του αναβαθμισμένου συνδυασμού του.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ

Συνεχίζοντας το έργο μας και το όραμά μας, με αισιοδοξία και υπερηφάνεια καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας “Επόμενη Μέρα” θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους.

Με δυναμική παρουσία αξιόλογων ανθρώπων της τοπικής μας κοινωνίας η ομάδα της “Επόμενης Μέρας” ξεκίνησε τον αγώνα για την μεγάλη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου και φυσικά θα συνεχίσει τον μετέπειτα καθημερινό αγώνα για την πόλη του Ναυπλίου, για κάθε Δημοτική Ενότητα και Τοπικό Διαμέρισμα του Δήμου μας και για τον κάθε δημότη μας χωριστά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της παράταξης μας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με τιμούν με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο μας και να καλέσω σε συστράτευση όλους για να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερα.

Τα καλύτερα έρχονται. Όλοι μαζί μπορούμε για έναν τόπο ξεχωριστό και ευλογημένο

Δημήτρης Κωστούρος

Δήμαρχος Ναυπλιέων

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης

‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’