Ηλεκτροπληξία ή πτώση στο κενό; Σας τα προσφέρει ο Τάσος Χειβιδόπουλος με την αδιαφορία του

916

Δεν χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά για να διαπιστώσετε την εγκληματική αδιαφορία των πολιτικών υπευθύνων της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας.

Στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, μαθητές και καθηγητές, κινδυνεύουν σε κάθε επίσκεψή τους από ηλεκτροπληξία, λόγω εκτεθειμένων γυμνών καλωδίων και από ελεύθερη πτώση στο κενό, λόγω ετοιμόρροπου κιγκλιδώματος. Η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη για τα ΑμεΑ που προσέρχονται να παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας http://newchannel.gr με τίτλο Της Λαμογιάς το κάγκελο!” και δείτε το σχετικό Video που διαρκεί μόλις 2 λεπτά.

«Στο Κέντρο αυτό έχουν πρόβλεψη και ασανσέρ αναπήρων ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και να παρακολουθούν μαθήματα και ΑμεΑ. Όπως όμως διαπιστώνουμε από την εικόνα όλα είναι διαλυμένα. Όχι από την υπερβολική χρήση αλλά από την αδιαφορία αυτών που διαχειρίζονται το ΚΕΚ της αντιπεριφέρειας και βέβαια από ανικανότητα επίβλεψης από τον πολιτικό προϊστάμενο.

Σκουριασμένα κάγκελα, φαγωμένα από τη σκουριά έτσι ώστε όποιος ακουμπήσει κινδυνεύει να βρεθεί στο κενό μαζί με τη σιδεριά.

Το ασανσέρ έχει κομμένα και εκτεθειμένα καλώδια με κίνδυνο να υποστεί ηλεκτροπληξία όποιος δεν έχει έντονη την προσοχή του.

Όλα για το εύκολο χρήμα σε αυτούς που διαχειρίζονται το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΡΗΜΑ.

Και φυσικά εδώ κολλάει ο τίτλος της επικεφαλίδας «Της Λαμογιάς το κάγκελο».