O Mr. Χάιντ γράφει για το Δημήτρη Σφυρή και τα απομεινάρια του συνδυασμού του

901
Ο απερχόμενος δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής

«ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!», γράφει ο Δημήτρης Σφυρής σε μια κακογραμμένη πρόσκληση με την οποία καλεί τους δημότες να πάνε να… παρακολουθήσουν την πασαρέλα που έστησε για να παρουσιάσει τους υποψήφιους της παράταξης του για τις δημοτικές εκλογές.

Ποιοι όλοι ρε Δημήτρη; Που είναι ο Γιάννης ο Δημαράκης; Που είναι η Αγγελική Λούμη; Που είναι ο Ανάργυρος ο Λεμπέσης; Με ποιους θα κατέβεις και τίνων την ψήφο θα ζητήσεις; Με τον Πάλλη και τον Αποστόλου; Ποιανών τη ψήφο ζητάς; Των Κοιλαδιωτών που τους κατακλέβετε με τις χρεώσεις για τη σύνδεση της αποχέτευσης ή των Διδυμιωτών που τους φορτώσατε για πάντα το ανάθεμα του Σταυρού;

Σ’ αυτές τις εκλογές Δημήτρη θα πάρεις από τα τρία, Δημοτικά Διαμερίσματα, το μικρότερο ποσοστό ψήφων της ζωής σου. Και μαζί με σένα θα αφανιστεί και όλο το σύστημα επιβίωσης που είχες στήσει.

Mr. Χάιντ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!
Η παράταξη της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδος και ο Δήμαρχος Δημήτρης  Σφυρής  προσκαλούν όλους τους δημότες την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου
στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού μας για τις εκλογές της 26ης Μαϊου 2019.Η παρουσία σας θα αποτελέσει για μας εξαιρετική τιμή.
Mαζί πετύχαμε πολλά & θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!
Δημήτρης Σφυρής
Δήμαρχος Ερμιονίδας
Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

Διαβάστε ΕΔΩ τι έγραψε για το ίδιο θέμα ο Mr. Τζέκυλ