Οίκτος για την “παραίτηση” Μπακέα. Η ανακοίνωση της παράταξης “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα”

242
Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν ο Παν. Αναγνωσταράς βρίσκεται πίσω από την αήθη προεκλογική ενέργεια του κουμπάρου του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ισχυρισμοί του Δημήτρη Μπακέα, με τους οποίους επιχείρησε να αιτιολογήσει την παραίτησή του από Δημοτικός Σύμβουλος και από την θέση του Προέδρου του ΔΟΚΟΙΠΑΝ (είναι ο Δημοτικός οργανισμός άσκησης ενός μέρους της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Ναυπλιέων, ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο σπίτι κ.α), προκάλεσαν την απάντηση της Δημοτικής Παράταξης “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα”.

Στην ανακοίνωσή της, η οποία δημοσιεύεται στη συνέχεια, η παράταξη χαρακτηρίζει τον Δημήτρη Μπακέα ως αχάριστο (προς τους ψηφοφόρους που τον τίμησαν, την ίδια την παράταξη που τον συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό της και τον Δήμαρχο που τον διόρισε σε σημαντικές πολιτικές θέσεις). Επισημαίνει πως δεν παραθέτει κανένα στοιχείο που να στηρίζει τους ισχυρισμούς του (υπονοώντας πιθανόν ότι θα δοθούν στην δημοσιότητα στοιχεία που να πιστοποιούν το αντίθετο). Αναφέρεται στην ύπαρξη υποβολέως και κινήτρων που τον ώθησαν τον Δημήτρη Μπακέα στην ενέργεία του και καταλήγει τονίζοντας ότι «η Επόμενη Μέρα δεν είναι παράταξη που μπορούν να «ευδοκιμούν» τέτοιες φιγούρες».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Οίκτο προκαλεί η ανακοίνωση του ΚουΜπακέα με την οποία ανακοινώνει την «παραίτησή» του.

Οίκτο γιατί χρησιμοποιεί φτηνές δικαιολογίες , «φήμες» και «συμπεριφορές», αντί για επιχειρήματα και στοιχεία, τα οποία όπως γνωρίζει δεν υπάρχουν.

Οίκτο γιατί, η συμπεριφορά του θα αποτελεί από τώρα και στο εξής ένα τοπικό παράδειγμα αχαριστίας και αναξιοπιστίας αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά, ότι και σήμερα η πολιτική επιδιώκεται να γίνει με όρους Μαυρογιαλούρου.

Οίκτο γιατί είναι προφανές το κίνητρο αλλά και ο υποβολέας της «παραίτησης».

Οίκτο γιατί δικαίωσε όλους αυτούς που διέδιδαν ότι τον «ήξεραν» πολύ καλά.

Οίκτο γιατί όλοι γνωρίζουμε την συνέχεια της «παραίτησής» του.

Παρ’ όλα αυτά τον ευχαριστούμε γιατί δείχνει σε όλους τους συνδημότες ότι η Επόμενη Μέρα δεν είναι παράταξη που μπορούν να «ευδοκιμούν» τέτοιες φιγούρες και επίσης μας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε, τις αμέσως επόμενες μέρες, το πώς περάσαμε από το τέλμα του 2012 στην Επόμενη Μέρα του (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν) Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλίου».

Η επιστολή παραίτησης Μπακέα ΕΔΩ

Σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ