Μαρία Ράλλη και Χριστίνα Καλογεροπούλου υποψήφιες με το συνδυασμό “Ναύπλιο.Επόμενη μέρα”

390

Είναι δύο νέες γυναίκες που έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση των συμπολιτών τους. Η Μαρία Ράλλη, από την μεγάλη προσφορά της στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και η Χριστίνα Καλογεροπούλου από την επαγγελματική της σταδιοδρομία. Και οι δύο, θα είναι υποψήφιες με το Δημήτρη Κωστούρο, συμμετέχοντας ως υποψήφιες με το συνδυασμό  “Ναύπλιο.Επόμενη μέρα”.

Η Μαρία Ράλλη για την υποψηφιότητά της

Μαρία Ράλλη

Επέλεξα να συμπορευτώ στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου γιατί μετά από 4 χρόνια συνεργασίας μαζί του έχει αποδείξει έμπρακτα ότι είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον τόπο του.
Επί θητείας του το Ναύπλιο αλλά και ο ευρύτερος δήμος Ναυπλιέων έχει αποκτήσει τη δυναμική που μόνο σαν όνειρο θα μπορούσε να φαντάζει στην εποχή που ζούμε.

Έχουν γίνει μικρά και μεγάλα έργα σε όλο το Δήμο και έχουν δοθεί παντού λύσεις.

Υπάρχουν ήδη πολλά που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης και φυσικά με ένα όραμα που συνεχίζεται.

Για τα παιδιά μου και τον τόπο μου, με την ίδια θέληση, δουλειά και πείσμα θα παλέψω μαζί με το δήμαρχό μας Δημήτρη Κωστούρο και όλη του την ομάδα για μια ακόμα καλύτερη ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

Ο Δημήτρης Κωστούρος είναι ο άνθρωπος που μπορώ να εμπιστευτώ, με ηγετικές ικανότητες και που δε θα εγκαταλείψει ποτέ τη μάχη για το Ναύπλιο και όλο τον καλλικρατικό δήμο Ναυπλιέων.
Ενωμένοι μπορούμε και θα κερδίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση

Μαρία Ράλλη

 

Η Χριστίνα Καλογεροπούλου για την υποψηφιότητά της

Χριστίνα Καλογεροπούλου

Ονομάζομαι Καλογεροπούλου Χριστίνα και είμαι Απόφοιτος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και

Απόφοιτος του ιδιωτικού εργαστηρίου: «Ακαδημία Σπουδών Επικοινωνίας», τμήμα δημοσιογραφίας.

Αποδέχθηκα την άκρως τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας κ. Κωστούρου γιατί θέλω και εγώ να βοηθήσω τον τόπο μου να εξελιχθεί και αναδειχθεί ακόμη περισσότερο.

Μετρώ 10 χρόνια στο χώρο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και των Επιθεωρήσεων, έχοντας ασχοληθεί με μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών τομέων και εξειδίκευση στο χώρο των πιστοποιήσεων.

Παρέχω Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους στην Πελοπόννησο και την Αττική, ενώ στο πελατολόγιό μου συγκαταλέγονται μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες και μερικές από τις πιο μεγάλες αλυσίδες Super Market.

Παράλληλα από την αρχή της καριέρας μου έχω συμβάλλει σημαντικά στην πιστοποίηση πολλών επιχειρήσεων σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO και την τυποποίηση πολλών γραμμών παραγωγής.

Τα τελευταία 4 χρόνια εισήλθα δυναμικά στο χώρο της επιθεώρησης ξενοδοχείων και κατάταξής τους σε αστέρια, έχοντας πιστοποιήσει επιτυχώς μικρές και μεγάλες μονάδες της περιοχής κι όχι μόνο.

Έχω ασχοληθεί ενεργά με τη δημοσιογραφία τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον Τύπο με σταθμούς της καριέρας μου την εκπομπή «Αποδείξεις» με το Νίκο Ευαγγελάτο και την καθημερινής κυκλοφορίας τοπική εφημερίδα «Αργολίδα»

Γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω στην Αγία Τριάδα, μιλάω 3 ξένες γλώσσες και είμαι έγγαμη με ένα παιδάκι.

Με εκτίμηση

Καλογεροπούλου Χριστίνα

Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π

Σύμβουλος Επιχειρήσεων