ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO: 67% στον Δημήτρη Καμπόσο δίνουν οι Δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών. Γελοιοποίηση Χειβιδόπουλου

285
Δημήτρης Καμπόσος. Ανασκουμπώθηκε ήδη για τα επόμενα βήματα.

Οι σιωπηλοί Δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών, μίλησαν στους ερευνητές της κορυφαίας εταιρείας δημοσκοπήσεων και είπαν: «Καμπόσος Δήμαρχος με 67% την πρώτη Κυριακή». Είπαν όμως και κάτι ακόμη: «Ως κήρυκας διχασμού, ο Τάσος Χειβιδόπουλος θα σβήσει πολιτικά». Του έδωσαν ένα αμελητέο δημοσκοπικό ποσοστό 18%, παρά το γεγονός ότι έχει επιδοθεί σε μια εκστρατεία προβολής προσώπων και ψεμάτων επί 5 μήνες.

Η διαφορά των 50 ολόκληρων μονάδων θάβει τα όνειρα των συστημικών παραγόντων του Άργους για επάνοδο, μέσω του Τάσου Χειβιδόπουλου, σε θέσεις άσκησης εξουσίας και διαχείρισης πιστώσεων. Κυριολεκτικά ισοπεδώνει κάθε σκέψη για δημόσια παρουσία, από την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Η διαφορά των 50 ποσοστιαίων μονάδων, παρασύρει σε φάση πολιτικής απαξίας και το συστημικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος στηρίζει με νύχια και με δόντια τον εκλεκτό του Τάσο Χειβιδόπουλο.

Το παράδειγμα του Δήμου Άργους Μυκηνών δείχνει ότι οι Πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο. Όταν βρουν έναν αξιόπιστο Ηγέτη, συσπειρώνονται γύρω του. Με την ψήφο τους του δίνουν τη δύναμη να συγκρουστεί με τα κομματικά σκύβαλα, προς όφελος του Λαού και του Δήμου και να τους ελευθερώσει από κομματικά δεσμά οδηγώντας τους προς το μέλλον που τους αξίζει.

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου