ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ: Ο επιτυχημένος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου θα είναι και πάλι υποψήφιος

723
Δημήτρης Μπουγιώτης . Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου, Δημήτρης Μπουγιώτης επιχειρεί και καταφέρνει μέσα σε 2,5 λεπτά να μας δώσει να καταλάβουμε τη σημασία στην καθημερινότητα και στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας,  του θεσμικού αυτοδιοικητικού οργάνου που λέγεται Δημοτική Κοινότητα.

Το συμμάζεμα της αυθαίρετης διασποράς τραπεζοκαθισμάτων και η απόδοση των πεζοδρομίων στους πεζούς, είναι επίτευγμα της Δημοτικής Κοινότητας που βρήκε την Χρυσή Τομή μεταξύ συμφερόντων των επαγγελματιών, αναγκών του τουρισμού και δικαιωμάτων των κατοίκων.

Το πρασίνισμα του χώρου στην Πύλη της Ξηράς, είναι επίσης έργο της Δημοτικής Κοινότητας που λειτουργεί αθόρυβα και δημιουργικά.

Η αποκατάσταση μιας αδικίας, που ίσχυε επί δεκαετίες, εις βάρος των επαγγελματιών της 25ης Μαρτίου, χαρακτηρίζεται από τον Δημήτρη Μπουγιώτη ως η κορυφαία απόφαση του Συμβουλίου του οποίου προεδρεύει.

Ο Δημήτρης Μπουγιώτης, (γιος του εκλιπόντος Αντώνη Μπουγιώτη και πτυχιούχος του Πάντειου Πανεπιστημίου) θα είναι και πάλι υποψήφιος στο Τοπικό ψηφοδέλτιο, διεκδικώντας την ψήφο σας, πιο έμπειρος και πιο έτοιμος να ανταποκριθεί στα αυξημένα καθήκοντα και στην ανεξαρτησία που αποδίδει ο νέος νόμος στις Δημοτικές Κοινότητες.

Ακούστε και τον ίδιο να σας εξηγεί, στο Video που ακολουθεί διάρκειας μόλις 2,5 λεπτών.