Γιώργος Παπαθεοφάνης: Η υποψηφιότητά του με τον Δημήτρη Κωστούρο προσθέτει ευπρέπεια στο συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»

141

Ο Γιώργος Παπαθεοφάνης είναι γνωστός και αγαπητός στους κατοίκους του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής. Αν και είναι κορυφαίο συνδικαλιστικό στέλεχος των Αστυνομικών Υπαλλήλων, και αγωνίζεται –επί χρόνια- στην πρώτη γραμμή και σε πολλά μέτωπα υπερασπιζόμενος την ασφάλεια, την ανάγκη εκπαιδευτικής επάρκειας και την αξιοπρεπή αμοιβή των αστυνομικών, δεν έλλειψε ούτε μια μέρα από το πλευρό των Δημοτών. Τον βλέπαμε στο πεζοδρόμιο να περιπολεί και να επιλύει προβλήματα αστυνόμευσης, πάντοτε χαμογελαστός και αποτελεσματικός.

Η υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό «Ναύπλιο επόμενη μέρα», αποτελεί «ένεση ανανέωσης και ευπρέπειας» που είναι βέβαιο πως θα συναντήσει την επιδοκιμασία των δημοτών στην κάλπη.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του δηλώνει:

Παπαθεοφάνης Γιώργος

«Αγαπητοί μου συμπολίτες.

     Σας γνωστοποιώ ότι αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση ως προς το πρόσωπό μου του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτριου Κωστούρου,  να με εμπιστευτεί να ενασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση συμμετέχοντας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα» με όραμα για μια καλύτερη και ομορφότερη πόλη, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

     Κατάγομαι από το δημοτικό διαμέρισμα Καρνεζαιίκων του Δήμου Ναυπλιέων, είμαι έγγαμος, πατέρας δύο τέκνων, κάτοικος Ναυπλίου.

     Υπηρετώ ως Αρχιφύλακας στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας (Α.Τ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ) και μέσα από τον εργασιακό μου χώρο έχω διατελέσει συνδικαλιστής στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αργολίδας, όπου αγωνίστηκα από όλες τις θέσεις αυτής και τιμήθηκα από τους συναδέλφους μου, με το έργο που παρήγαγα, για πολλά χρόνια με το ανώτερο αξίωμα ως Πρόεδρος αυτής, εκπροσωπώντας τους επάξια τόσο σε τοπικό, όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο.  Ταύτη συνεχίζω την συνδικαλιστική μου δράση ως Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Α. στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

     Η καθημερινότητα της εργασίας μου με την συνεχή συναναστροφή με τους πολίτες και η ενασχόληση μου με τα συνδικαλιστικά του χώρου μου με έχει φέρει σε επαφή τόσο με τους συμπολίτες μας, όσο και με τους φορείς του Νομού μας, γνωρίζοντας από κοντά τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία μας.  Ως εργαζόμενος αστυνομικός με ενδιέφερε πάντα η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών, η επίλυση των προβλημάτων τους, αφουγκράζοντας και κατανοώντας αυτά δίνοντας τις αρμόζουσες λύσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων, συμβάλλοντας πάντα στην καλύτερη δυνατή επίλυσή τους.  Ως συνδικαλιστής έμαθα να διεκδικώ και να αγωνίζομαι για τα δικαιώματα των συναδέλφων μου και κατά επέκταση των πολιτών σε ότι αφορά την ασφάλεια τους διότι ασφαλής αστυνομικός ισούται με ασφαλή πολίτη.

     Έχει αποδειχθεί από όλη την συνδικαλιστική πορεία μου ότι διαθέτω αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα κινήσεων και με την εναρμόνιση μου με τα κοινά απέκτησα την εμπειρία που χρειάζεται νοιώθοντας έτοιμος να συμβάλω στην αυτοδιοίκηση εργαζόμενος  για έναν καλύτερο Δήμο Ναυπλιέων από όποια θέση μου ζητηθεί μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να γίνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα.

     Είμαι και θα είμαι ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας μας με οράματα για την πόλη μας και θέλω να προσφέρω στο συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα», ο οποίος με αντιπροσωπεύει, συμβάλλοντας για την επιτυχή νίκη με την υποψηφιότητά μου, ώστε την επομένη των εκλογών να έχουμε και πάλι για Δήμαρχο Ναυπλιέων τον κ. Δημήτρη Κωστούρο. 

     Πιστεύω ότι όπως με εμπιστεύτηκαν και με εκτίμησαν οι συνάδελφοί μου, έτσι και εσείς, όπως και αυτοί θα με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας, υποσχόμενος ότι θα προσπαθήσω στο μέτρο που μου αρκεί ή στην δυνατότητα που θα μου δοθεί, να σας αντιπροσωπεύσω επάξια ώστε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα για την πόλη που αγαπάμε και θα αγαπάμε.

     Υπόσχομαι να είμαι ο άνθρωπός σας, που θα μεταφέρει την φωνή σας με τον λόγο του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας αναδεικνύοντας  τα θέματα για το καλύτερο του τόπου μας καθώς και για ένα ονειρικό – μαγικό Ναύπλιο όπως του αξίζει να είναι.

Με εκτίμηση ο δικός σας άνθρωπος

     Γεώργιος Παπαθεοφάνης του Αποστόλου