Γιώργος (Έντυ) Μπουζαλάς: Η πιο δυνατή υποψηφιότητα του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για τον Δήμο Ναυπλιέων

484

Ο Γιώργος Μπουζαλάς, ο Έντυ, όπως τον αποκαλούν οι φίλοι και οι συνεργάτες του, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Ναύπλιο Πρωτεύουσα ξανά” του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

Άνθρωπος της προσφοράς, επέλεξε να συνταχθεί με τον τ. Δήμαρχο Παναγιώτη Αναγνωσταρά και εξηγεί ο ίδιος το γιατί.

«Είμαι δίπλα στον Παναγιώτη Αναγνωσταρά και τον στηρίζω γιατί έχει αποδείξει ότι λειτουργεί, σκέφτεται και πράττει ακριβώς το ίδιο και με καρέκλα και χωρίς καρέκλα. Βοηθά αυτούς που έχουν ανάγκη ανεξάρτητα αν τον έχουν ψηφίσει ή όχι, και για αυτό δεν έχει ακουστεί ποτέ από το στόμα του μια φράση που συνηθίζεται (μόνο όσοι μας ψήφισαν οι άλλοι απέναντι) και τέλος επειδή δεν είναι αλαζόνας, εγωκεντρικός και αυταρχικός.

Για αυτά λοιπόν τα στοιχεία του χαρακτήρα του αλλά και τις ικανότητες του στην διοίκηση του δήμου που τις έχει αποδείξει από την επιτυχημένη 10ετη θητεία του σαν δήμαρχος αποδέχομαι την πρόσκληση του, τον στηρίζω και τον ακολουθώ».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΥ

Ο Έντυ Μπουζαλάς, είναι εργολάβος Χωματουργικών εργασιών. Έχει διατελέσει με επιτυχία Αντιδήμαρχος Καθαριότητας στον Δήμο Ναυπλιέων και Νομαρχιακός Σύμβουλος Αργολίδας. Είναι μέλος του ΔΣ στο Επιμελητήριο Αργολίδας  και επί 20 συναπτά έτη Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Βιβαρίου.