Αφού δεν ντρέπεστε, τουλάχιστον μην προκαλείτε κ. Μανιάτη

393
Γιάννης Μανιάτης με Τάσο Χειβιδόπουλο. Οι πολιτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ στην Πολιτική και την Αυτοδιοίκηση, στην Αργολίδα.

Αν κάποιοι δεν έχουν το δικαίωμα να κρίνουν, να επικρίνουν, να κατηγορούν και να υβρίζουν Έλληνες Πολίτες με περγαμηνές αγών και θυσίες υπέρ της Πατρίδας, αυτοί είναι τα  κορυφαία κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Οι άνθρωποι που, οι ίδιοι και το κόμμα τους συγκυβερνούσαν, συνέτρωγαν, συναγελάζοντο με κλέφτες του δημοσίου χρήματος και μιζαδόρους, δεν διαθέτουν το ηθικό ανάστημα και το δικαίωμα να παριστάνουν τους τιμητές.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Μανιάτης. Ο εκλεκτός των αμερικανών και του μιντιακού συστήματος που ξαφνικά, μετά το 2010, ανακάλυψε πως «η Ελλάδα έχει υδρογονάνθρακες» (μέχρι πριν λίγα χρόνια κορόϊδευε όσους το έλεγαν) και τον «αληθινό πατριωτισμό» (μέχρι πριν λίγα χρόνια μιλούσε μόνο για σοσιαλισμό, δηλαδή για διεθνισμό).

Δεν μπορεί ο βουλευτής Αργολίδας που επανεκλέχθηκε χάρις στην υπονόμευση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γαλέου, από στελέχη του κόμματος φιλικά διακείμενα προς αυτόν να βγαίνει και να μιλά για «ρατσισμό και ακροδεξιά αντίληψη πραγμάτων» που παρεμποδίζουν το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας. Ποιος; Ο άνθρωπος που υπέγραψε όλα τα μνημόνια και έφερε (στον βαθμό που του αναλογεί) την φτωχοποίηση και την περιθωριοποίηση εκατομμυρίων Ελλήνων, οδηγώντας τους στα συσσίτια, στην ανεργία και στα παγκάκια για ύπνο.

Αφού δεν ντρέπεσθε, τουλάχιστον μην προκαλείτε κ. Μανιάτη…