Αυτός είναι ο Δημήτρης Καμπόσος! Διεκδίκησε… Συγκρούσθηκε… Κέρδισε, υπέρ του Δήμου και των Δημοτών!

Δεν έχουν όλοι οι Έλληνες την τύχη να έχουν Δημάρχους σαν τον Δημήτρη Καμπόσο. Ένα Δήμαρχο που βγήκε μέσα από τα σπλάχνα του Λαού, που σε κάθε στάδιο της ζωής του αρίστευσε και διακρίθηκε και που αφιέρωσε τη ζωή του στο Δήμο και στους συμπολίτες του.

Δημήτρης Καμπόσος

Έναν Ηγέτη που οραματίζεται ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας του με Δημότες υπερήφανους.

Ένα Δήμαρχο που μπορεί να σχεδιάζει και να υλοποιεί τα όνειρα δεκαετιών, σε πείσμα των συμφερόντων και της γραφειοκρατίας.

Ένα Δήμαρχο που το ‘χει μέσα του να διεκδικεί, να Συγκρούεται και να κερδίζει υπέρ του Δήμου και των Δημοτών.

Ένα Δήμαρχο που δεν φοβάται να δηλώνει και να υπερηφανεύεται για τον τόπο καταγωγής του και τους μεγάλους της ιστορίας που έχουν ξεκινήσει από το Άργος, τις Μυκήνες, την Λέρνα και τους άλλους τόπους που είναι γεμάτοι μνημεία ιστορίας.

Ένα Δήμαρχο που οι γονείς του τον έκαναν γερό σαν τους ορεσίβιους Λιμνιάτες, Πολεμιστή σαν τους Αρχαίους Μυκηναίους και έξυπνο σαν τους διαχρονικούς Αργείους.

Είναι ο Δήμαρχος που έκανε τις περισσότερες διεκδικήσεις πανελλαδικά. Που συγκρούσθηκε με συμφέροντα, με κατεστημένα, με γραφειοκρατία, με κόμματα και με κυβερνήσεις, χωρίς να υποχωρεί και μέχρι να κερδίσει αυτά που έκρινε πως άξιζε και έπρεπε να αποδοθούν στον Δήμο Άργους Μυκηνών και στους, επί χρόνια, αδικημένους συνδημότες του.

Η διεκδίκηση από το Ναύπλιο και την κυβέρνηση έφερε δύο ανώτατες Σχολές στο Άργος.

Η σύγκρουση με την εταιρεία Φυσικού αερίου και το υπουργείο, έσωσε τον εύφορο κάμπο του Κιβερίου από τις δουλείες του αγωγού που μεταφέρει το αέριο στη Μεγαλόπολη.

Η επιτυχία των μεγάλων δημοπρασιών του εξασφάλισε οικονομίες εκατομμυρίων και τη δυνατότητα να κάνει πολλά και σπουδαία έργα με αυτοχρηματοδότηση, παρακάμπτοντας το οικονομικό εμπάργκο που είχε επιβάλει η κυβέρνηση σε όλους τους Δήμους της Ελλάδος.

Η σκουπιδοεταιρεία που αγόρασε με πλαστούς τίτλους (εν αγνοία της) οικόπεδο για το εργοστάσιό της δεν του συγχωρεί που χάνει 2.000.000 ευρώ το χρόνο εξ αιτίας του. Μέχρι και ψηφοδέλτιο για την ανατροπή του επιχειρήθηκε.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών έχει Δήμαρχο! Απομένει τώρα να δείξουν οι Αργείοι, οι Μυκηναίοι, οι Προσιμνιώτες, οι Κιώτες, οι Κουτσοποδιώτες, οι Καρυώτες και όλοι οι Δημότες πως ξέρουν να τον τιμούν και να απομονώνουν τους ψεύτες και τους κομματικούς ρεμπεσκέδες. Να τον εκλέξουμε και πάλι, αυτόν και την Δυνατή Ομάδα που τον περιβάλλει, με ποσοστό που θα κάνει το κατεστημένο να τρελαθεί και όλη την Ελλάδα να μιλάει για τους απρόβλεπτους που περπατούν στα βήματα των πατεράδων τους, δημιουργώντας το μέλλον των παιδιών τους.

Το 70% στις εκλογές της 26ης Μαΐου δεν είναι φιλοδοξία. Είναι η δύναμη που πρέπει να δώσουμε στον δικό μας Δήμαρχο για να μπορεί να αντιπαρατίθεται αποτελεσματικά στα συμφέροντα και στα κατεστημένα που θα προσπαθούν να εμποδίσουν  την πρόοδο του Δήμου μας.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα “ΔΗΜΟΤΗΣ”

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν