Έτσι καίγονται οι μνήμες

73
Θέκλα Μεταξά-Ερευνήτρια αστρολογίας

γράφει η Θέκλα Μεταξά –ερευνήτρια αστρολογίας

Το είχε προβλέψει και ο Νοστράδαμος, που περιέργως, αντλούσε το επίθετό του από τον καθεδρικό Ναό των Παρισίων «Νοτρ Νταμ». Μισέλ ντε Νοτρ Νταμ, ήταν στην πραγματικότητα το όνομα του Νοστράδαμου. Κάποτε λοιπόν είχε πει «Το κεφάλι του Κριού, Δία και Κρόνου, Αιώνιος Θεός, τι αλλαγές μπορούμε να περιμένουμε; Μετά από μακρινούς αιώνες, το κακό θα επιστρέψει, Γαλλία και Ιταλία, τι συναισθήματα έχετε;»

Οι φλόγες έκαψαν την Νοτρ Νταμ, μνημείο θαυμαστό, σύμβολο ενός έθνους. Προσπάθεια για να καούν οι μνήμες, να καεί η ιστορία. Θρήνος, απελπισία, τι άλλα συναισθήματα θα μπορούσε να έχει ο λαός αυτός;

Φαίνεται λοιπόν πως το κακό επέστρεψε στη Γαλλία, γιατί από το 2012, η χώρα αυτή της Ευρώπης, χτυπιέται από τρομοκρατικά χτυπήματα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Τι συμβαίνει λοιπόν;

Κοιτάζοντας το ωροσκόπιο της Γαλλίας (6-10-1958) και το ωροσκόπιο της στιγμής που οι εργάτες είχαν τελειώσει τις εργασίες τους στο Ναό της Παναγίας των Παρισίων (15-04-2019 ώρα 05.30 μ.μ.) βλέπουμε ότι η σημερινή Κρόνια κυριαρχία, Κρόνου, Πλούτωνα και Νότιου Δεσμού, περνούσε από τον γενέθλιο 10ο οίκο της Γαλλίας. Ο Βόρειος Δεσμός έκανε μια απόλυτη συζυγία με τη γενέθλια Σελήνη της Γαλλίας, ο ωροσκόπος της στιγμής τετραγώνιζε το γενέθλιο Κρόνο, και η διελαύνουσα Σελήνη, έκανε συζυγία με το γενέθλιο Πλούτωνα. Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Γαλλίας, έδειχναν ότι είχε έρθει η ώρα, που η χώρα αυτή θα περνούσε πολλά δεινά. Οι εξωκρόνιοι πλανήτες μαζί με την «κρόνια κυριαρχία» των ημερών μας, έχουν βάλει τη Γαλλία σε ένα τραγικό χορό από εκρήξεις, ατυχήματα, αιματοχυσίες, και καταστροφές.

Είναι όλα τυχαία; Κανείς δεν ευθύνεται; Δεν νομίζω. Δυο αστεράκια που ανήκουν στον αστερισμό του Ηνίοχου, πάνω στο Μεσουράνημα της στιγμής που οι εργάτες εγκατέλειπαν την εκκλησία, δείχνουν  ένα θρησκευτικό φανατισμό, που έχει ως αποτέλεσμα την υπερβολική έκφραση της καταστροφικότητας. Έτσι κι αλλιώς, ο γενέθλιος Κρόνος της Γαλλίας, που εκφράζει την εξουσία,  εκείνη τη στιγμή, έκανε απόλυτη συζυγία με τον διελαύνοντα Δία, πλανήτη που αναφέρεται στη θρησκεία. Να λοιπόν, που η εξουσία με την ανοχή της, γίνεται συνεργός στην έξαρση θρησκευτικού πάθους, και στη βίαιη εξωτερίκευσή του. Αν μάλιστα συνδυάσουμε και τον Ήλιο, που βρισκόταν στον Κριό, έχουμε αμέσως την ερμηνεία στην προφητεία του Νοστράδαμου «Το κεφάλι του Κριού, Δίας και Κρόνος…….». Ο πολύ-πολιτισμός και το «όλοι οι καλοί χωράμε» δεν φαίνεται να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα. Το ίδιο δείχνει και ο Άρης, στον 9ο οίκο της θρησκείας, κοντά στο γνωστό μας αστέρι Αλντεμπαράν – όμμα Βοός όπως συνήθιζαν να το αποκαλούν οι πρόγονοι μας. Σ’ αυτή τη θέση ο Αλντεμπαράν βγάζει κινδύνους, ατυχήματα και βίαιο θάνατο.

Η Γαλλία θα περνάει μαύρες μέρες μέχρι τουλάχιστον το 2020. Δυστυχώς, δεν θα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που θα υποφέρει. Με πρόσχημα τις θρησκευτικές διαφορές, θα επιχειρηθεί η υποδούλωση όλης της Ευρώπης, και η καταστροφή κάθε πολιτιστικής και πολιτισμικής μνήμης. Επιδίωξη είναι το απόλυτο κενό, το απόλυτο μηδέν.

Να δίνουμε σημασία στους οιωνούς. Δυο μέρες μετά την καταστροφή της Νοτρ Νταμ, ο κεραύνιος Ζευς έστειλε τα μηνύματά του ρίχνοντας τέσσερις κεραυνούς πάνω από την Ακρόπολη. «Μη φοβάσαι Ελλάδα – είπε- εγώ βρίσκομαι ακόμα εδώ».