Συγκεντρώθηκαν τα πρώτα 500.000.000 δολάρια για το Θεματικό Ιστορικό Μυθολογικό Πάρκο των Μυκηνών

4885
Η επιστολή γνωστοποίησης συγκέντρωσης των 500.000.000 δολαρίων

Ο Δημήτρης Καμπόσος ετοιμάζεται να εκλεγεί πρώτος στην Ελλάδα και με ποσοστό 70% των ψήφων των Δημοτών του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Το ενημερωτικό έγγραφο που παρουσίασε, ο Δημήτρης Καμπόσος, στην εβδομαδιαία διαδικτυακή επικοινωνία του με τους Δημότες και όχι μόνον, από την εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων του Τσάρλυ Θόρντον, σύμφωνα με το οποίο ο εκπρόσωπος των ενδιαφερομένων επενδυτών τον πληροφορούσε για την συγκέντρωση των πρώτων 500.000.000 δολαρίων προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού και ελπίδων.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών με ήρεμο και αποφασιστικό πρόσωπο, εξήγησε στους Δημότες του πως οι επενδυτές του ζήτησαν να επιβεβαιώσει εκ νέου τους όρους της δεσμευτικής επιστολής που συνυπέγραψαν κατά την επίσκεψη του Μαρτίου 2019, προκειμένου να ξεκινήσουν την αναγκαία προεργασία αγοράς της αναγκαία έκτασης (3.000 στρέμματα). «Επιβεβαιώσαμε την πρόθεσή μας και τις δεσμεύσεις μας» είπε ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος και τόνισε ότι «από σήμερα εντάσσουμε στο πρόγραμμα των διεκδικήσεών μας το αίτημα προς την επόμενη κυβέρνηση να μας αποδώσει την ευθύνη διαχείρισης του Αναβάλου. Έτσι θα σταματήσουμε την σπατάλη εκατομμυρίων κυβικών νερού που πετιέται στην θάλασσα και θα εξοικονομήσουμε τις αναγκαίες ποσότητες για την λειτουργία του Θεματικού Ιστορικού Μυθολογικού Πάρκου».

Η στιγμή της υπογραφής από τα εμπλεκόμενα μέρη, τον Μάρτιο 2019