Πως χάθηκε η έδρα της Χρυσής Αυγής στην Αργολίδα. Τι αποκαλύπτει ο τ. Βουλευτής Γιώργος Γαλέος

1603
Ο τ. Βουλευτής Γιώργος Γαλέος με τον Γραμματέα της Τ.Ο. Αργολίδας Αντρέα Ουλή.

Ένα σχόλιο της σελίδας akromolio.gr ήταν αρκετό για να ξεχειλίσει το ποτήρι της πικρίας και της αγανάκτησης του τ. Βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Αργολίδα, Γιώργου Γαλέου. Ο τ. Βουλευτής που έχει αποστασιοποιηθεί πλέον από το κόμμα, αποκαλύπτει ότι ο ίδιος και το κόμμα έπεσαν θύμα υπονόμευσης από την ηγετική ομάδα του κόμματος, στην Αργολίδα, με αποτέλεσμα να στερηθεί η Χρυσή Αυγή, για λίγες εκατοντάδες ψήφους την βουλευτική έδρα, την οποία κέρδισε το ΠΑΣΟΚ και ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο Γιώργος Γαλέος, στο ηλεκτρονικό του μήνυμα, αποκαλύπτει ακόμη ότι, αν και ο ίδιος παρέπεμψε τον Γραμματέα της Οργάνωσης στο Πειθαρχικό, η Αθήνα ουδέποτε εξέδωσε πόρισμα «…Λόγω…. του δικαστηρίου που εκκρεμεί όπως μου εξήγησε ο κ. Ν. Μιχαλολιάκος»

Να θυμίσουμε ότι, έκτοτε, η Χρυσή Αυγή δεν επανεξέλεξε βουλευτή και είδε τις ψήφους τις να μειώνονται, στην Αργολίδα, πέφτοντας στην τέταρτη θέση από πλευράς ψήφων και ποσοστών.

Η δήλωση του Γιώργου Γαλέου

Ο Γιώργος Γαλέος στο βήμα της Βουλής.

«Η αλήθεια όσο και να την κρύψεις πάντα βγαίνει στο φως!!

Μέχρι σήμερα σιώπησα σεβόμενος το κόμμα Χρυσή Αυγή το οποίο υπηρέτησα στο παρελθόν. Μετά το σημερινό άρθρο στο Ακρομόλιο με τίτλο «Αφού δεν ντρέπεστε μην προκαλείτε κ. Μανίατη», διαπιστώνω πως δεν έχει πλέον νόημα να σιωπώ.
Το Σεπτέμβριο του 2015 η Χρυσή Αυγή  δεν βγήκε τρίτο κόμμα στην Αργολίδα γιατί ο τότε και νυν γραμματέας της ΧΑ κ. Ανδρέας Ουλής και η παρέα του την υπονόμευσε και την ξεπούλησε στο ΠΑΣΟΚ από όπου και οικογενειακά προέρχεται.

Αλλά και η ΧΑ, παρότι παρέπεμψα τον κ. Α. Ουλή στο πειθαρχικό, ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την απόφαση του. Λόγω…. του δικαστηρίου που εκκρεμεί όπως μου εξήγησε ο κ. Ν. Μιχαλολιάκος».

Dr. Γιώργος Γαλέος

τ. Βουλευτής Αργολίδας