Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος που θα ορκισθεί πριν εκλεγεί στις εκλογές της 26η Μαΐου 2019

283

Και όμως συνέβη!

Ο Γιάννης Αργείτης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Ναυπλιέων, την Πέμπτη (18 Απριλίου 2019) ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα» και …την Παρασκευή (19 Απριλίου 2019) έλαβε το μαντάτο ότι καλείται να ορκισθεί ως Αιρετός Σύμβουλος, την Μεγάλη Εβδομάδα, ενώπιον του Δημάρχου Ναυπλιέων.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Γιάννης Αργείτης ήταν μέχρι χθες πρώτος αναπληρωματικός Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξής του. Η παραίτηση του Δημήτρη Μπακέα, τον προώθησε αυτομάτως σε θέση αιρετού και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, καλείται να τον ορκίσει εντός των επομένων ημερών.

Έτσι, ο Γιάννης Αργείτης δεν θα διεκδικήσει την εκλογή του στις 26 Μαΐου, αλλά την επανεκλογή του δεδομένου ότι θα κατέχει πλέον τον τίτλο του Δημοτικού Συμβούλου.

Για την ιστορία δημοσιεύουμε και την ανακοίνωση υποψηφιότητάς του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γιάννης Αργείτης

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΕΙΤΗΣ: «Και στις εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου»

Ονομάζομαι Ιωάννης Αργείτης, είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη. Μεγάλωσα και ζω στην Ασίνη.

Όραμα μου, ένας δήμος  με σύγχρονες προδιαγραφές που αντιμετωπίζει υπεύθυνα, ισότιμα και αλληλέγγυα όλους τους δημότες του. Για μια Ασίνη που θα αξίζει να την επισκεφτείς και κυρίως θα παρέχει στους δημότες της, την  ποιότητα ζωής που τους αξίζει.

Συντάσσομαι και αυτή τη φορά στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου,  καθότι πιστεύω πως μόνο με αυτόν Δήμαρχο μπορούμε να κερδίσουμε αυτά που μας αξίζουν. Μόνο με αυτόν, και από κοινού, θα καταφέρουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες και τις ελπίδες των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση,

Αργείτης Ιωάννης