Ο Τάσος Λάμπρου τιμήθηκε από μεγάλο πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου Κρανιδίου της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας

272

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της “Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας -ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.”, που πραγματοποιήθηκαν στο Κρανίδι χθες, Σάββατο 13 Απριλίου 2019.

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά και δεν ήταν αρκετή για να χωρέσει το πλήθος των Δημοτών που προσήλθαν δηλώνοντας με την παρουσία τους πως τάσσονται στο πλευρό του Τάσου Λάμπρου. Με την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν εκδήλωσαν την στήριξή τους στο πρόσωπό του υποψηφίου Δημάρχου, εμπεδώνοντας το διαμορφούμενο κλίμα για επερχόμενη Μεγάλη Νίκη στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Ο Τάσος Λάμπρου ευχαρίστησε τον κόσμο για το δυναμικό παρών του και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας, είναι πανέτοιμοι για να επιτύχουν την μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος για ξεφύγει από την απραξία, την αναποτελεσματικότητα, τον μαρασμό και το πισωγύρισμα των τελευταίων 5 χρόνων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. και στάθηκε ιδιαίτερα στο πνεύμα συνεργασίας, συναίνεσης και συλλογικότητας με το οποίο σκοπεύει να διοικήσει τον Δήμο Ερμιονίδας την ερχόμενη τετραετία, δίνοντας έμφαση στο νέο μοντέλο της συλλογικής διακυβέρνησης.

Αναφέρθηκε στην ισχυρή ομάδα των συνεργατών του και στο ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. τονίζοντας πως πρόκειται για ένα ανανεωμένο πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από άξια, ικανά, τίμια και ηθικά πρόσωπα απ’ όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους και απ’ όλες τις ηλικιακές ομάδες, πέρα από κομματικά στεγανά.

Κλείνοντας ανέφερε καταχειροκροτούμενος ότι ήρθε η ώρα οι Δημότες να ανακτήσουν την χαμένη πίστη τους σε μια νέα Δημοτική Αρχή που θα τους αφουγκράζεται, θα τους σέβεται και θα τους υπηρετεί και κάλεσε όλους να σταθούν δυναμικά στις επάλξεις του αγώνα μέχρι την Μεγάλη Νίκη της 26ης Μαΐου 2019.