Ο Γιάννης Σοροβίγκας υποψήφιος στην Άρια Ναυπλίου με την παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου

175
Γιάννης Σοροβίγκας

Ο Γιάννης Σοροβίγκας, γνωστός από την συνεισφορά του στην οργάνωση των τριτέκνων αλλά και της ακαδημίας του Πανναυπλιακού, «επιστρέφει στο χωριό του».

Η απόφασή του να είναι υποψήφιος στην Δημοτική Κοινότητα Άριας δίνει στους συνδημότες του μια ευκαιρία άριστης επιλογής.

Η εμπειρία του με τον εθελοντισμό και η υποψηφιότητά του με το συνδυασμό νίκης του Δημήτρη Κωστούρου, ενισχύει τον διεκδικητικό ρόλο των αιρετών της Δημοτικής Κοινότητας, την επόμενη μέρα των εκλογών καθώς, η αποτελεσματικότητά του είναι γνωστή.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του είπε:

«Αποδεχόμενος την πρόταση του Δημάρχου μας  Δημήτρη Κωστούρου, από άλλη θέση πλέον, υποψήφιος στην δημοτική κοινότητα Άριας, θα παλέψω για τον τόπο μου, θα παλέψω για τον συνδυασμό μας, ώστε να είναι ο καταλύτης για τις εξελίξεις της επόμενης μέρας στο δήμο μας.

Θα αγωνιστώ πάντα με γνώμονα το καλό του τόπου μας, το πάθος μου να προσφέρω ,την αγάπη μου για την Αυτοδιοίκηση και κυρίως το καλό των πολιτών της κοινωνίας μας.

Είναι ο τόπος που έχω μεγαλώσει από μικρό παιδί, έχω αγαπήσει και θέλω να προσφέρω ώστε οι συνθήκες της καθημερινότητας του να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες.

 Μπορούμε και θα κερδίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, τα παιδιά μας, μια ακόμα καλύτερη ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

 Με εκτίμηση,

 ΣΟΡΟΒΙΓΚΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  τ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Υποψήφιος Δημοτικής Κοινότητας Αρίας

με τον συνδυασμό  «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» του  Δημήτρη  Κωστούρου