Η Μαρίνα Πίκου και η Αδαμαντία (Αμάντα) Κάλτσα –Σταθοπούλου υποψήφιες με τον συνδυασμό ‘’Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα’’ του Δημήτρη Κωστούρου

153

Δύο ακόμη υποψήφιες ανακοινώθηκαν από την Δημοτική Παράταξη ‘’Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα’’ του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου. Πρόκειται για τις Μαρίνα Πίκου και Αδαμαντία (Αμάντα) Κάλτσα –Σταθοπούλου.

Για να μάθετε περισσότερα γι’ αυτές, διαβάστε τις σχετικές ανακοινώσεις.

Μαρίνα Πίκου

Μαρίνα Πίκου

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα στην Αγία Τριάδα του Δήμου Ναυπλιέων.

Είμαι επαγγελματίας οδηγός κι εργάζομαι στην Δ/νση Παιδικών Σταθμών Άργους.

Είμαι μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας καθώς και ιδρυτικό μέλος του σωματείου Τοξοβολίας Α.Ο. Μέρμπακα.

Είμαι έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών.

Καταθέτω την πρόθεση και την αποφασιστικότητα μου να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση,

Μαρίνα Πίκου

Αδαμαντία Σταθοπούλου

Αδαμαντία (Αμάντα) Κάλτσα –Σταθοπούλου

Ονομάζομαι Αδαμαντία (Αμάντα) Κάλτσα Σταθοπούλου, γεννήθηκα στην Πρόνοια  Ναυπλίου  το 1966.  Είμαι παντρεμένη με τον Κώστα Σταθόπουλο και έχω ένα γιό.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Ναυπλίου και στην συνέχεια παρακολούθησα το τμήμα Η/Υ του ΟΑΕΔ στην Τίρυνθα, συνέχισα τις σπουδές μου   στο  τμήμα Γραμματέων του Υπουργείου Πολιτισμού- Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το  τμήμα Γραμματειακής Υποστήριξης και Στενογραφίας της ΝΕΛΕ Αργολίδας και το τμήμα Δ/νσης Μονάδων Υγείας.

Συμμετείχα σε σεμινάριο του Υπουργείου Εσωτερικών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων «αιρετών και υποψηφίων αιρετών γυναικών των Περιφερειών Αττικής, Πελοποννήσου, Δ. Ελλάδας και  Ιονίων Νησιών» .

Στο Πανελλήνιο συνέδριο Κοινωνικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχολογίας-Κλάδος  Κοινωνικής Ψυχολογίας της ΕΛ.Ψ.Ε..

Στο σεμινάριο για την Προστασία του Καταναλωτή του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΕΣΕΕ.

Από μικρή  ηλικία δραστηριοποιήθηκα σε γυναικείους συλλόγους θέλοντας να θέσω το δικό μου λιθαράκι στο γυναικείο ζήτημα στη χώρα μας.

Υπήρξα μέλος της χορευτικής ομάδας του  Πελοποννησιακού  Λαογραφικού Ιδρύματος από την Ίδρυση της και επί μια δεκαετία και εργάστηκα ως επιμορφώτρια παραδοσιακών χορών στη ΝΕΛΕ στηρίζοντας πολιτιστικούς συλλόγους και χορευτικές ομάδες στις πόλεις και σε χωριά του νομού μας (Δρέπανο, Ανυφί ,  Αγ. Προκόπης Άργους κ.ά.).

Με τεράστια αγάπη για τον αθλητισμό υπήρξα η πρώτη γυναίκα διαιτητής ποδοσφαίρου στην Αργολίδα και η δεύτερη στην Ελλάδα και έχω διαιτητεύσει αγώνες τοπικών κατηγοριών.

Εργάστηκα ως συμβασιούχος στον  ΟΤΕ, ΔΕΗ, στη Βουλή των Ελλήνων (ως Μετακλητός Υπάλληλος), στο Δημοτικό  Στάδιο Ναυπλίου, στη Νομαρχία Αργολίδας και  διατελώ Διευθύντρια  στο Γηροκομείο Ναυπλίου.

Στις δημοτικές εκλογές (Νοέμβριος 2010) εκλέχτηκα στο Τοπικό Συμβούλιο Ανυφίου.

Στις δημοτικές εκλογές (Μάιος 2014) εκλέχτηκα στη Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου με τη δημοτική παράταξη του  υποψήφιου Δημάρχου, Δημήτρη  Κωστούρου  «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα».

Ως πολιτικοποιημένος άνθρωπος και ως σύγχρονη γυναίκα ενδιαφέρομαι για τα κοινά με επίκεντρο τον τόπο που ζώ και αγαπώ, γι΄ αυτό στις εκλογές του Μαΐου θέτω υποψηφιότητα  για δεύτερη φορά με τη δημοτική παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»

Με εκτίμηση

Αδαμαντία (Αμάντα) Κάλτσα-Σταθοπούλου