Βασίλης Βασιλόπουλος: Θα προσπαθήσω για μια πιο λειτουργική ανθρώπινη πόλη και για ισονομία προς τους δημότες

434
Βασιλόπουλος Βασίλης

Ο γνωστός ιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Βασιλόπουλος, συμμετέχει στις Δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Ναύπλιο Επόμενη μέρα», του Δημήτρη Κωστούρου.

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με μια λιτή και σεμνή δήλωση, όπου δεν καταγράφει το βαρύ βιογραφικό που διαθέτει, ούτε την γενικότερη και ειδική συνεισφορά του προς την κοινωνία του Ναυπλίου και των Δημοτικών Διαμερισμάτων.

Η υποψηφιότητα του ιατρού Βασιλόπουλου με την παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα» συμβάλει στην αναβάθμισή του ψηφοδελτίου του Δημήτρη Κωστούρου και ερμηνεύεται ως κίνηση του νυν Δημάρχου για ανάληψη ρόλου της Δημοτικής αρχής στην παρεχόμενη ιατρική φροντίδα προς τους Δημότες.

Η ΔΗΛΩΣΗ του ΒΑΣ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Λαμβάνοντας υπ’ όψιν:

α) Την θέλησή μου να προσφέρω στα κοινά- με σημείο αναφοράς πάντα τον άνθρωπο όπως τόσα χρόνια πράττω ως γιατρός- για το καλό της πόλης μας και του ευρύτερου Δήμου Ναυπλιέων και συνεπώς όλων των δημοτών.

β) Την επιλογή προσώπων καταξιωμένων στην κοινωνία με γνώσεις και εμπειρίες και θέληση για προσφορά σε αντικατάσταση «φθαρμένων» και «κουρασμένων» προσώπων στα κοινά.

γ) Την έως τώρα αλλαγή- αναμόρφωση του Δήμου Ναυπλιέων με τις όποιες ατέλειες από την σημερινή Δημοτική Αρχή,

Δηλώνω ότι:

Αποφάσισα να στηρίξω τον νυν Δήμαρχο, Δημήτρη Κωστούρο, θέτοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με στόχο την περαιτέρω αναμόρφωση της πόλης και του ευρύτερου Δήμου Ναυπλιέων.

Είμαι πεπεισμένος, ότι με την δική σας στήριξη- συμμετοχή, θα πετύχουμε για το καλό όλων μας. Για μια καλύτερη- ανθρώπινη πόλη- Δήμο με διαφάνεια, αξιοκρατία, ισονομία και σεβασμό στον κάθε πολίτη- δημότη.

Ευχαριστώ,

Βασίλης Βασιλόπουλος    

Ιατρός- Δημοτικός Σύμβουλος»